2777
2789
هیچی نمیخوام فقط اون خوشبخت باش فقط اون از این جهنم راحت بشه

بمیرم برات نگو اینو یه مادر هیچ وقت نمیتونه بچشو رها کنه از بین میری 🥺🥺😭😭

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

عزیزم حالا صرفنظر از جنبه اخلاقی یا قانونیِ کار، پدرِ بچه و جدِ پدریش پیگیر ماجرا میشن شما نمی تونی سرِ خود بچه رو بدی به کسی. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این نظر خودته یا شوهرتم موافقه؟

شوهرم یه حیووونه حیوووووون بخاطر همین میگم بچه رو هرجا بگه تحویلش میدم جوری که نه من بتونم اونو پیداکنم نه اون منو شوهرمم هربلایی سرم بیاره حتی برم زندان نمیگم بچه کجاست که اون خوشبخت بشه

یه جا میدم بچه رو بهش که نه اون بتونه من پیداکن نه من اونو

عزیزم فکر کنم افسرده شدی تاپیکات رو‌دیدم خدا رو شکر همه چی روبراهه

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  

اول اومدم چندتا فحشت بدم که چرا بچه اوردی و اینا ولی از لحن نوشتنت فهمیدم از شدت ناراحتی داری اینو میگی و وقتیم کسی پیدا بشه حاضر نیستی بدیش. بنظرم اونی که باعث بهم ریختنت شده از زندگیت حذف کن نه بچتو.

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 

خدا کمکت کنه بسپارش به خدا خودش کفایت میکنه 😢 باهم بزرگش میکنین

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
شوهرم یه حیووونه حیوووووون بخاطر همین میگم بچه رو هرجا بگه تحویلش میدم جوری که نه من بتونم اونو پیدا ...

شک ندارم که کم سن و سالی

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.