2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست
رنگین کمون پست ها : 11185عضویت:1390/1/9 1393/8/1 - 3:03 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] مامان خانمی من رفتم تو تاپیک 6 صفحه ای. از صفحه اول خوندم رسیدم به صفحخ دو. دیدم شما دوبار پست گذاشته بودی . 4 صفحه بعدشم کامنتها بود. من کجا دیگه تو را پیدا میکردم بعد از یکی دوساعت که بگم کارت اشتباهه. شما که میایی داخل این تاپیک مگه میشه صفحه اول تاپیکو نخونده باشی که تبلیغ ممنوعه. چطور میایی تو این تاپیک و عکس بچتو میفرستی برای مسابقه. این تاپیکم بررسی میکنی ولی چطور صفحه اول ک.خانم تهرانی از قوانین گفته را نمیخونی!!!!!! جای تعجب داره. عزیزم فقط میگم انقدر محکم حرف نزن باید اون دنیا جواب تهمتهایی که هیچ وقت نمیبخشمت رو بزنی عزیزم من 100 بار دیگه هم میگم بعد از تبلیغ دوستم بهم پیغام داد تبلیغ نکن عکست حذف میشه و.ادرس این تاپیک رو گذاشت من تو مسابقه از روی امضاهای مامانا رفتمک اونجا مطلبی نبود بالا نوشته بود عکس های من منم رفتم عکس اپلود کردم خانم محترم اگه من قصدم توهین وبی قانونی بود چرا تو این مسابقه عکس پسرمو تبلغ کردم چرا تو دوتا مسابقه دیگه تبلیغ نکردم من حتی نمیدونستم برندها تو این تاپیک اعلام میشن فکر میکردم عکس اون بچه هایی که بزرگ پخش میشه برنده ان همیشه میرفم تو عکس من ومیدیدم عکسهارو حالا شما که مثل بازرسا میشینی وبازرسی میکنی ومیگی که من اومدم تو این تاپیک میشه بگی کی امدم
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اشک من ... پست ها : 66عضویت:1393/7/24 1393/8/2 - 10:13 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] جودی جون عکستون در مقابل عکسایه هنری دیگه حرفی برای گفتن نداشت اما چون تو تبلیغ امضات بود و شبانه روزی در خدمت سایتی خوب معلومه اول میشی.عکسایه هنری رو دیدم اما چون مادرا وقت نداشتن دایم مث شما تو سایت باشن رتبه نیاوردن... پس اینقد خوشحال نباش حرف از ناحقیم نزن ..بعدشم کاربر قدیمی باشیو اینهمه ذوست و رفیق و شبانه روز تو سایت خوب اره دیگه بار دوم که هیچ 100بار دیگه مسابقه باشه اول میشی با این کارت هم شما هم برنده های ایندور و اوندور ----------------------------------------------------------- واقعا شرم آوره حرف زدنت ............... من ادعای هنرمند بودن ندارم... اما یک مادرم و موضوع مسابقه دست در دست کودک بود منم گشتم تو عکسهای دخترم یکی پیدا کردم و گذاشتم نور وزاویه تنظیم نکرده بودم واسه چیزی که فقط میخوام ثبتش کنم تا یادگار باشه نمیدونستم هم بعدا میخواد موضوع مسابقه باشه.... تو که میگی بچه نداری هنوز اینو نمیفهمی اون عکسی که من گذاشتم مرحله ای از رشد کودکه که پا به پای بزرگتراش طی میکنه موضوع مسابقه هم همین بود......... اما مسیله دوم که معلومه از روی حرصت داری میگی همه میدونن من خیلی کم میام سایت....تو مسابقه قبلی بنده حدود یه هفته تا 10روزشو مسافرت بودم و امکان تو سایت اومدن نداشتم ولی بازم دوستان نظرشون راجع به عکس همونیه که میبینی..... و این دومی هم چند روز پایانی تو مسابقه شرکت کردم که 2-3 روزش هم نت نداشتم تازه اگه هم داشته باشم گرفتاریهام بهم اجازه نمیده بیشتر یکی 2ساعت بیام سر بزنم......
اما راجع به خودت تو اصلن معلوم هست کی هستی؟ یه روز میگی بچه ندارم ......یه روز میای پست میزاری شوهرم منو کتک زده به خاطر دختر 3 ساله ام مامانم منو برگردونده خونه من اون تاپیکتو دیده بودم اما چون همش خیال پردازی بود اصلن واردش نشدم باهات بحث کنم........ دنبال چی میگردی؟میخوای هیاهو وجنجال درست کنی؟ خب به کجا میخوای برسی؟ تونکنه همونی که تقلب کرده بچه ها ایراد گرفتن ازش حالا اومدی یه کاربری درست کردی که از کاراش زشتت دفاع کنی؟ حالا هم برنده نشدی زورت گرفته اینجوری میتوپی به منی که بهت حرفهای زشتتو گوشزد کردم..... امیدوارم هر چه سریعتر شفا پیدا کنی و از این توهمات خیالی بیای بیرون و اینجوری دل کسیو نشکونی تو هیچ میدونستی اون لحظه ای که من داشتم به دخترم شیر میدادم پست تو رو دیدم چه آهی کشیدم.........میفهمی مفهوم اینو؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم که وقتی وارد دنیای مجازی میشن یادشون میره قلب آدما واقعیه و ممکنه بشکنه
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
جودی جون عکس دختر ناز و هنرمندتو خیلی ها دیدن و قضاوت کردن پس نیازی به دفاع نداره
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
مرسی دوستان که نظرتونو گفتین...... امیدوارم واقعا اون افرادی که توهین میکنن که از سر حسادت یا هر کمبودی تو زندگیشونه ایشالله به زودی مشکلاتشون برطرف شه تا تلافی ناکامیهاشونو سر بقیه خالی نکن این آدمها پر از کینه و حقارتن که واسه همین این دعا رو از ته دل براشون میکنم که "خدایا شفاشون بده........و دلهاشونو از کینه پاک کن"
همه ما مادر هستیم روزی که عضو این سایت شدیم نه از مسابقات نه از جوایز هیچی خبر نداشتیم تنها هدفی که از عضو شدنمون در نی نی سایت داشتیم این بود که از اطلاعات و تجربیاتی که بقیه مادر ها دارن تواین سایت استفاده کنیم و راهنمای همدیگه بشیم چه در مورد بچه داری ، خانه داری ، همسرداری و ...... هدف ارتباط دوستانه مجازی بود و ساعاتی تنهایمونو بیکاری مونو با بقیه مادرها با هم صحبتی و اطلاعات مفید تجربی همدیگه بگذریم پس خدا وکیلی همچنان خواهرانه با هم مهربانانه تو این سایت برخورد کلامی داشته باشیم دنیا ارزش این چیزها رو نداره معلوم نیست فردا باشیم یانه اینم خوب میدونیم هر مادری بچش از هر نظر برای خودش بی نظیره پس اگه مادری از بچه خودش تعریف کرد قصد توهین به هیچ نی نی رو ندار م من بی احترامی به ساررا خانم نکردم البته انتظار این هم نداشتم که سارا خانم برگرده بگه مبارکه همه بشه بجز.............. خیلی زشته این رفتار ای شالله تو سختی های زندگی همه سربلند و مو.فق باشیم
بیخیال..خودتونو اذیت نکنید رفتار هر شخص نشانگر از شخصیت اوست.... بذارین هرکسی شخصیتشو نشون بده...... =========================================== سروناز62 پست ها : 534 عضویت:1392/7/13 1393/8/3 - 9:20 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل خانم تهرانی من این پست و قبل از اعلام نتایج گذاشته بودم تو ص41و 4کاربر هم تایید کردن لطفا بهش جواب بدید @@@@@@@@ خانم تهرانی و بقیه دوستان من یک سوال دارم ،‌ که ذهنم و مشغول کرده صفحه اول خانم تهرانی فرمودند" -هر کاربر می تواند تنها یک عکس ارسال کند. " عین جملشون کپی شده پس چرا بعضی از عکس ها ( چند تا عکسه که با فتوشاپ کنار هم چیده شده ) و به هرترتیبی که بوده از چهره بچه هم استفاده کردن خوب اینکه بیشتر از یک عکس میشه و نقض قوانینه پس چرا تایید شده؟؟ ============================================ اگر منظورت عکسه منه لازمه که بگم من قبل ارسال عکس هرچی خواستم یجوری عکسمو نشون خانومه تهرانی بدم تا ببینم قابله تاییده یانه دیر شد... منم عکسو ارسال کردم گفتم اگه مشکلی باشه تایید نمیکنن خب..یا حذف میشه حالام وقتی تایید شده پس لابد مشکلی نداره و منظورشون از گذاشتن یک عکس این ود که چندتا عکس جداگانه فرستاده نشه...
2810