2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست
اشک من ... پست ها : 56 عضویت:1393/7/24 1393/8/1 - 9:20 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل شما چن نفر دایم میگید 100تومن ارزش نداره اما بخاطر همین 100 تومن صبح تا شب تو سایتید و یسره اعتراض........ بنظرم کار خوبی نمیکنید دل یه مادرو میشکونید اگه 100تومن ارزش نداره واستون چرا اینقد تکرار میکنید..چرا یه کوچولو گذشت ندارید.. کاملا مشخصه 100تومن واسه کدومتون ارزش نداره با این طرز برخورد و گفتارتون ..من عکسارو دیدم خداییش همه نی نی ها نازن .اما مهم کیفیت و موضوع عکسه..بعضی عکسها اصلا مناسبت خوبی نداشتن..اما شزرکت کردن و یه امضایه تپل و شکلک گنده گزاشتن....صبح تا شبم تو تاپیکا الکی پست یا یه لبخند میزاشتید...این بنظرتون خوب بود؟ من مسابقه شرکت نکردم اما دیدم عادلانه نسیت و اعضا اصلا گذشت ندارن..تاسفباره =============================================== قابل توجه شما...من چه غیر مسابقه چه مسابقه بیشتر اوقات تو سایتم همه هم بهم میگن ماشالله بادوتا بچه چجوری وقت میکنی....پس اینجوری نگین مهم اینه اکثر ما رقابتمون سالمه جز یه عده پس بحال اونا تاسف بخور خانومه عزیز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان خانمی من رفتم تو تاپیک 6 صفحه ای. از صفحه اول خوندم رسیدم به صفحخ دو. دیدم شما دوبار پست گذاشته بودی . 4 صفحه بعدشم کامنتها بود. من کجا دیگه تو را پیدا میکردم بعد از یکی دوساعت که بگم کارت اشتباهه. شما که میایی داخل این تاپیک مگه میشه صفحه اول تاپیکو نخونده باشی که تبلیغ ممنوعه. چطور میایی تو این تاپیک و عکس بچتو میفرستی برای مسابقه. این تاپیکم بررسی میکنی ولی چطور صفحه اول ک.خانم تهرانی از قوانین گفته را نمیخونی!!!!!! جای تعجب داره.
اخه دختر دیدید اینقدر خوردنی باشه؟ http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=74554
جودی جون عکستون در مقابل عکسایه هنری دیگه حرفی برای گفتن نداشت اما چون تو تبلیغ امضات بود و شبانه روزی در خدمت سایتی خوب معلومه اول میشی.عکسایه هنری رو دیدم اما چون مادرا وقت نداشتن دایم مث شما تو سایت باشن رتبه نیاوردن... پس اینقد خوشحال نباش حرف از ناحقیم نزن ..بعدشم کاربر قدیمی باشیو اینهمه ذوست و رفیق و شبانه روز تو سایت خوب اره دیگه بار دوم که هیچ 100بار دیگه مسابقه باشه اول میشی با این کارت هم شما هم برنده های ایندور و اوندور
از زندگانیم گله دارد......جوانیم......شرمنده جوانییم از این زندگانیییییییییی
بچه ها سلام بالاخره مسابقه تمام شد و من به همه برنده ها تبریک میگم. و برام جالب بود متقلب ها هم تو برنده ها بودن و باز هم به روی خودشون نمی آوردن. @@@@@@ ولی بازم میگم مبـــــــــــــــــــــــــــــــارک باشه جوایز هر12نفرتون
یا‌ حسین
خانم تهرانی من این پست و قبل از اعلام نتایج گذاشته بودم تو ص41و 4کاربر هم تایید کردن لطفا بهش جواب بدید @@@@@@@@ خانم تهرانی و بقیه دوستان من یک سوال دارم ،‌ که ذهنم و مشغول کرده صفحه اول خانم تهرانی فرمودند" -هر کاربر می تواند تنها یک عکس ارسال کند. " عین جملشون کپی شده پس چرا بعضی از عکس ها ( چند تا عکسه که با فتوشاپ کنار هم چیده شده ) و به هرترتیبی که بوده از چهره بچه هم استفاده کردن خوب اینکه بیشتر از یک عکس میشه و نقض قوانینه پس چرا تایید شده؟؟ @@@ کسی نظری داره اینطوری که همه میتونستن چندین عکس تاثیرگذار از چهره بچه رو با یک عکس دست بذارن
یا‌ حسین
2810