2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست
===================================== فرشته کوچولو پست ها : 154 عضویت:1393/6/14 1393/7/16 - 5:36 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل وای خدای من چرااینجوری.اصلابچه های که برنده شدن هیچکدومشون حقشون نبود.فقطماماناشون امتیازززززززززززگرفت.واقعاکه.این همه بچه های خوشگل ================================================= و من تاسف میخورم به حال همچین کسی و اونی لایک میکنه پستشو ================================================= مجازی هستیم اما دلمان مجازی نیست میشکند حواست به تایــــپ کردنت باشــــد!! ================================================ خانومه گل با این حرفت شاید پشت این سیستم مادری بغض کنه تو جوابگوی بغضشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جایزه منم هنوز نیومده...چند روز نبودم اومدم دیدم اینجا دعوا شده!!!!!!!!!!!!!! این مسابقه از قبلی بدتر شد که...عجبااااااااااااااااااااااااااااا....
انقدر بچه ها رو دوست داشتم بالاخره فروشگاه لباس کودک زدم🤩lupilu_happy
جایزه قبلیمو نگرفتم بچه ها شما گرفتید عایا؟؟؟؟؟؟وقتی ادم برنده میشه حتی یه هزارتومنی هم باشه ..دوست داره جایزشو بگیره ...خب جایزه شیرینه دیگه .... اما جایزه من به دستم نرسیده هیچ..جواب ایمیلمو جناب زاهد نمیدن که اصن تکلیفش چی میشه .... خانم تهرانی هم جواب ندادن که چرا جایزه من و بعضیارو ندادن میشه علتشو همینجا توضیح بدید البته اگه ارزش قایل شن و جواب سوالاتمونو بدن ..هرچند بعید میدونم
09013262709معجزه گر مزرعه ما حتما مطالعه کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1077649&postID=42110813 مامانای باردار تیشرت بارداری فانتزی مارو ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1125575&postID=44176358 کانال ما @bitanaz89
همه کامنت ها رو خوندم واقعا نامردیه هر کسی که توی سایتهای دیگه داره لایک جمع میکنه خیلی خیلی زشته ارزش نداره به خاطر یه جایزه این کار انجام شه من که قبول ندارم نحوه برگذاری این مسابقه رو اصلا نظارت نمیشه