دختریtanha مدیر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1471 عنوان اونایی که اشپزی خوب بلدن | مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 37 پست خیلی دلم میخاد اشپزی یاد بگیرم ولی بنظرم خیلی سخته نمیتونم😢بگم ادم تنبلی نیسم تمام کارای خونه بامنه نمیزارم مامانم دست به سیاه و سفید بزنه ولی بنظرم اشپزی از کارخونه سخت تره درسته؟شنیدم دخترتا ۱۸سالگی یادنگیره دیگ نمیتونن😢فقط چیزای سرخ کردنی مثل شامی کوکو سالادماکارانی الوویه و...بلدم میترسم غذا بپزم خراب کنم شما چجوری یادگرفتین؟واسه شماهم سخت بود؟ یه صلوات برام میفرستین با دلای پاکتون 1399/07/29 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghadeh عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 1753 حالا من اشپزیم عالیه و اما کار خونم صفره انقده تنبل و بی نطمم خیلی ناراحتم فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
دختریtanha مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1471 آشپزی پاپیون خوبه، برنامه شو دانلود کن... چشم حتما ممنونم از راهنماییت یه صلوات برام میفرستین با دلای پاکتون
دختریtanha مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1471 ن بابا انقد راحته هر غذایی خواستی بپزی شب قبل یا چند ساعت قبل بیا تاپیک بزن بپرس ... چشم ممنونم یه صلوات برام میفرستین با دلای پاکتون
سایه307 عضویت: 1392/10/14 تعداد پست: 23320 اها من وقتی تشویقم کنن خیلی علاقه پیدا میکنم اوایل هم رفتم پختن کیک دسر ژله اینارو تو کانالا یاد گرف ... اصلا نترس ی چیزیم خراب کردی بریز دور غصه نخور باز شروع کن منم میرفتم تو نت رسپی چندتا پیجومیخوندمذی چیز میانگینی بدست میاوردم اوایل خیلی کمککننده بود برام از ی دستور درست نکن چندتا رو بخون بهترینو پیدا کن بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دختریtanha مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1471 اصلا نترس ی چیزیم خراب کردی بریز دور غصه نخور باز شروع کن منم میرفتم تو نت رسپی چندتا پیجومی ... مرسی عزیزم چشم یه صلوات برام میفرستین با دلای پاکتون
دختریtanha مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1471 وایی بچه ها بعد پست هاتون رفتم ناهار پختم یه صلوات برام میفرستین با دلای پاکتون
دختریtanha مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1471 مرسی از راهنمایی که کردین بهم انرژی دادین یه صلوات برام میفرستین با دلای پاکتون