2777
2789
عنوان

اونایی که اشپزی خوب بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 37 پست
عزیزم چه حرفا تا 18 من خونه شوهر یاد گرفتم  الان هم به لطف کرونا شدم حرفه ای حتی تو زمینه کیک ...

من ی بار پلو درست کردم خراب شد مامانم خیلی دعوام کرد دیگ میترسم غذا بپزم خراب کنم

یه صلوات برام میفرستین با دلای پاکتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ی بار پلو درست کردم خراب شد مامانم خیلی دعوام کرد دیگ میترسم غذا بپزم خراب کنم

منم خونه مامانم یبار درست داداشام تا آخر خوردن بعد شروع به مسخره کردن منم دیگه درست هروقت مامانم اینا نبودن کالباس سوسیس تن ماهی می‌گذاشتم بخورن رفتم خونه شوهر خوب کم کم راه افتادم 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

اگه هم میخوای یاد موقع اشپزی مامانت کنارش وایسا رو دستش نگاه کن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم خونه مامانم یبار درست داداشام تا آخر خوردن بعد شروع به مسخره کردن منم دیگه درست هروقت مامانم این ...

ادم اشپزی بلد نباشه ازدواج کنه بعدن یاد بگیره مثلا شوهره چیزی نمیگ یا خانواده شوهر 

😍سوال داشتی بپرس عزیزم  منم از ترس خراب کردن نمیپختم  ولی بعد ازدواج عالی یاد گرفتم تنه ...

چشم حتما  از وقتی ی بار خراب کردم همه حرفمم زدن ترسیدم بعضی دخترای فامیل هم هی کنایه میزنن  میترسم خوب یادنگیرم بعدن ازدواج کردم مشکل بشه یاچیزی بگن

ادم اشپزی بلد نباشه ازدواج کنه بعدن یاد بگیره مثلا شوهره چیزی نمیگ یا خانواده شوهر 

نه مثلا پلو درست کردن شوهرم یادم داد

دو نفر بیشتر نبودیم میشد همه کارش کرد 

برا مهمونی هم روزای اولی که ازدواج کرده بودیم پلو خودمون درست میکردیم کباب مرغ بریون از بیرون می‌گرفتیم تا اینکه خودم راه افتادم

من ۲۲سالگی ازدواج کردم تو‌خونمون هیچ وقت غذا نپختم 

عروسی کردم خیلی میترسیدم از اشپزی ولی دسپختم عالی بود از اول همه میکفتن اخه من خیلی علاقه دارم 

ربطی نداره ک تو مجردی پخته باشی یا نه مهم اینه که با علاقه غذابپزی یا بزور ..

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من مجرد بودم تموم تمیزکاری خونه با من بود ولی اصلا غذا درست نمیکردم، بعد از ازدواج مامانم اینا اومدن ...

منم تمام تمیز کاری خونه با منه فقط اشپزیم میلنگه  

چشم حتما   از وقتی ی بار خراب کردم همه حرفمم زدن ترسیدم بعضی دخترای فامیل هم هی کنایه میزنن &n ...

ن بابا 

انقد راحته 

هر غذایی خواستی بپزی شب قبل یا چند ساعت قبل بیا تاپیک بزن بپرس 

من مو به مو میگم بهت تو نت کلی توضیح داده قلق هارو نمیگه 

قورمه 

قیمه 

مرغ

فسنجون 

تهچین 

ن اتفاقا خیلی کار خوب و لذت بخشیه

منم اوایل بلد بودما اما رسپی خوبی نداشتم

اگر میخوای مبنای اشپزیت عالی و همه پسند بشه غذاهای خانم گلاور ک تو گوگل هست و سرچ کن و ییار عااالیع دست پختت ۲۰ میشه

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
من ۲۲سالگی ازدواج کردم تو‌خونمون هیچ وقت غذا نپختم  عروسی کردم خیلی میترسیدم از اشپزی ولی دسپخ ...

اها من وقتی تشویقم کنن خیلی علاقه پیدا میکنم اوایل هم رفتم پختن کیک دسر ژله اینارو تو کانالا یاد گرفتم بعد که ی بار خراب کردم حرفم زدن ترسیدمو اشپزی نکردم