2777
2789
عنوان

☂️ گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 123 پست
سلام چی شد؟

یروز تو ماشین بودیم داشتیم بر میگشتیم خونه سرعتمونم بالا بود دستمو نزدیک شیشه کردم که باد یهو گوشیمو ازدستم کشید برد کوبید زمین قاب گوشیم یطرف رفت خود گوشی یطرف دیگه  دنده عقب گرفتیم گوشیمو برداشتیم گوشیم خرد شده بود     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ریجستری و اینا خراب نشده که  والله یکی از همکاراتون اومد فلش کنه و به قول خودش برنامه بریزه ...

عکسش رو میتونید برام تو تل یا واس برام محبت کنید؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
همه مدل داریم، از نوکیا بگیر تا هواوی وسامسونگ لمسی و دکمه ای که همشون خرابن😊

سلام

چه عالی

ممنون میشم ی عکس ازشون برام محبت کنید

0933

320

1212

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلام،منم دوتا گوشی احتیاج به تعمیر دارم،یکیش سامسونگ دکمه ای قدیمی،یکی هم سونی لمسی،میشه همینجا عکس بفرستم؟؟

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
سلام،منم دوتا گوشی احتیاج به تعمیر دارم،یکیش سامسونگ دکمه ای قدیمی،یکی هم سونی لمسی،میشه همینجا عکس ...

سلام

بله درخدمتتونم

آره هاردشه، درست نمیشه دیگه نه؟؟

درست میشه آبجیه گلم

ولی ارزش تعمیر نداره

یا خدا!!!! همون طوری چند می ارزه بدون تاچ ال سی دی؟

حق دارید واقعا

من به همه میگم سامسونگ ها تاچ و ال سی دیش ۸۰ درصد قیمت گوشیه

متاسفانه

با این حالت ۲۰۰ 

البته باید اوراق بشه

چون ارزش تعمیر ندارن

راستشو بگم اگر تعویض ال سی دی بشه، هیچ وقت کیفیت تصویر و لمسش مثل فابریک کارخونه نمیشه

حق دارید واقعا من به همه میگم سامسونگ ها تاچ و ال سی دیش ۸۰ درصد قیمت گوشیه متاسفانه با این حالت ...

خیلی ممنونم

واقعا لطف کردید

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)