2777
2789
سوده جان سرمنم خىلى بالا مىاره دىگه کلافه شدم..اما دکترش گفت چون وزنگىرىش خوبه مشکلى نىس..منم روزى سه چهاربار لباسشو عوض مىکنم..
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
من تازه این تایپیکو پیدا کردم!!! پسر منم 12 بهمن 92 به دنیا اومد دو روزه تب داره البته الان بهتر شده همه میگن از دندوناشه من نمیدونم این دندونا پس کی میخواد دربیاد
امام صادق(ع):هرکس بر این باور باشد از دیگران برتر است،در شمار مستکبران است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالا پسرت خیلی زود فعالیتاشو شروع کرده مریم جون وقتی حرف میزنی انگار یه بچه هشت نه ماهست.اخه پسرای ما که هنوز دمر نمیتونن برن جلو چه برسه سفره کشیدنو حرف بلغور کردن.براش اسپند دود کن.بچه ها رادین منم هر چی ک دستش میاد رو گاز میگره و فشار میده با لثه هاش فک کنم تا اخر شیش دیگه در بیاد دندوناشون.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
سلام.من بعد از زایمانم تا حدود دو ماه خیلی لاغرتر از قبل شده بودم.اما بخاطر شیردهی از بس خوردم دوباره اضافه وزن گرفتم.حالا موندم چیکار کنم تا وزنم بیاد پایین... کاشکی آدم هرچقدر که میخواست میخورد و چاق نمیشد.عجب گرفتاری گیرکردم ها. معصومه بعد از خوردن عصاره گوشت دو روز بود پی پی نکرده بودکه امروز انجام داد خداروشکر.آخه ترسیده بودم گفتم نکنه بخاطر عصاره ی گوشته.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
راستش نمیدونم ریحان جان؛آخه همه علایم دندون درآوردنو داره،تقریبأ یک ماهه که آب دهنش میریزه،همه چیزم با حرص گاز میزنه.البته من هنوز بهش غذا هم نمیدم ولی فک میکنم از 20روز دیگه تقریبأ باید شروع کنم
امام صادق(ع):هرکس بر این باور باشد از دیگران برتر است،در شمار مستکبران است...
من سه چهار روز به سامیار کمکى دادم..اما دیدم دیگه سینمو خیلى بد میگیره..دیگه قطع کردم همون شش ماهگى بدمش
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
ای خدا یکی از چیزای که خیلی رواعصابمه همین قیافمه. بقول مامان محی الدین بعد از زایمان تا یکماه اول خوب بود خوب لاغر شدم و اونم در اثر شب بیداریها و زجرای زیادی بود که می کشیدم. اما الان بد دارم چاق میشم شوهرم میگه هیچ مشکلی ندارم اما خودم نمی تونم تحمل کنم. ارزو دارم هر چه سریعتر ورزشو شروع کنم. رژیم که نمی تونیم بگیریم ما. زن بودن سخته از اون سختتر مادر بودنه.
مشکل شماها اینه که فکر میکنین چون شیر میدین باید بخورین اره بخورین اما به اندازه خودتون بیشتر اب بخورین یه پارچ اب بذارین در طول روز بخورین هم شیرتون زیاد میشه هم لاغر میشین من به این روش ٢٠کیلو که اضافه شده بودم تو ٥ماه کم شدم شبرم میدم وزن بچمم نرماله همه چی هم میخورم اما به اندازه خودم در ضمن فرزانه جان یه کم افسردگی بعد از بارداری گرفتی یه مشاوره برو و سعی کن از بزرگ شدن پسرت لذت ببری این روزا دیگه بر نمیگرده اگه تو افسرده باشی اونم افسرده میشه چون تو شیرت اثر میذاره
من ک شروع کردم ب رقصیدن خیلیییی جواب میده بچه ها.سی دی رقص زومبا بگیرین صب تا صب با نی نی برقصین.من وقتی میرقصم رادین خیلی ذوق میکنه و خوشش میاد و ذوق میزنه، یعنی تو دو سه روزا تاثیرشو میبینین، ناراحت نباشین لاغر میشیم به هر حال نه ماه خوردیم قرار نیست یه ماهه لاغر شیم اروم اروم، مریمراس میگه فرزانه جونقوی باش شاد باش، اگه قرار باشه غصه بخورین بیشتر چاق میشینااااا.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
با اجازه مدیر محترم سلام مامانی گل .... نمونه جدید تم های تولد اضافه شد ........ دوست داشتین یه نگاهی بندازین http://partythemeblog.blogfa.com/
پارتی تم ........ ارائه زیباترین و شادترین تم های تولد .طراحی و چاپ انواع تم های مد نظر شما با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت . با تضمین رضایت شما http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=29756 http://partythemeblog.blogfa.com/ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=887910
2810