2777
2789
ال گلی جان نگران نباش بعضی بچه ها دیره کاراشون من یکی از دوستام که اونم بچش ۱۰ بهمنه فقط به پهلو راست میچرخه مثلا پسر مریم جون سینه خیزم میره ولی پسر من فقط دمر میشه و هیچ تمایلی به رفتن نداره
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
سلام دوستای گلم من به وزن قبل از حاملگیم برگشتم اما چون اون زمان در حال رژیم بودم بازم باید ادامه بدم تا ٣یا٤ماه دیگه زمان میبره به لطف رادین میرسم.هر بچه ای با بچه دیگه فرق داره نباید مقایسه کنیم رادین سینه خیز میره اما دلیل نمیشه بقیه هم الان برن رادین زود شروع کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااااآی آره بخدا مریم جون چند شب پیش لازانیا داشتیم جیق میزدااااا میخواس بخوره اصلا کوفتمون شداااااا.هرشب برنامش همینه سر سفره و بوی غذا خیلی اذیتش میکنه
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
سلام به همه خدای من. مثل اینکه همه به بچشون کمک غذایی میدن بجز من. آخه دکتر گفت ریس نکننم و از شش شروع کنیم. من بعد از اتمام خونریزیهای بعد از زایمانم هر ماه پریود میشم. مادر بزرگم میگه نشاسته و تخم مرغ آبپز بخورم تا کمرم سفت شه . و ضعیف نشم. فکر میکرد بخاطر شیردهی پریود نمیشم. رابطه ی من و همسرم خیلی خیلی محدود و کنترل شدست آخه من به هیچ وجه نمی خوام دوباره ناخواسته باردار شم. چون که همین یه بارشم ناخواسته بوده. پسرم دمر میشه و تلاش میکنه که حرکت کنه اما هنوز نمی تونه بعدشم عصبی میشه جیغ میزنه که برش گردونم.
هنوز پرید نشدممممممم.بی بی چک منفی بود اما جرات ندارم برم آزمایش خون بدم.اههههه خدا کنه حامله نباشم حوصله دردسر جدید ندارم همش بهش فک میکنم.خیلی بی حوصله شدم بچه هاااا حوصله رسیدن ب رادینم ندارم طفلکی پسرم اونم اذیت نمیکنه عذاب وجدان دارم شبا که میخوابه هرروز باهاش بازی میکردم کلی بهش میرسیدم و شعر و خلااصه کلی سرگرمی الان اصلا حوصله ندارم بمیرم برااااش .
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
سلام دوستان عزیز. لثه های معصومه خیلی داره اذیتش میکنه.دیروز یه لحظه حواسم نبود دستم رو گرفت داخل دهانش و همچین با لثه هاش فشار میداد که دستم درد گرفت.فقط نمیدونم چرا با وجود اینکه خیلی وقته علایم دندون در آوردن رو داره دندوناش در نمیاد.همش باید با گریه و ناله چیزی رو بکشه به دندونش.خیلی کارامیکنم که دردش کمتر بشه مثلا دندون گیرشو میزارم یخچال خنک بلشه یا لثه هاش رو با انگشت تمیز آهسته میمالم اما بی فایدست.این ماه هم به نظرم نه تنها رشد نداشته لاغرم شده.امروز تصمیم گرفتم بهش عصاره ی گوشت بدم.خدا کنه بخوره. راستی مسئول بهداشت ماه پیش به من گفت پنج ماهگی دخترم رو نبرم برای وزن .گفت شش ماهگی بیارمش.به شماها هم همینطورگفتن؟؟؟
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
من می خواستم بچرو واسه چکاپ پنج ماهگی ببرم دکتر اما حالا که شما میگید گفتن شش ماهگی وزن کنیم پس نمی برم. من بعضی وقتا اینقدر اذیت میشم بخاطر بچه که با همه بدرفتاری می کنم اصلا دلم نمی خواد شوهرم خونه بیاد. امروز از صبح تلفنا خاموش بوده. همش حس می کنم مادر خوبی نیستم. همش فکر می کنم همه بهتر از من از بچشون نگهداری می کنن و حوصله می کنن
مثه اینکه یچه ها دیگه همه دارن علائم دندون درآوردنو نشون میدم اما این دندونها کی میخوان دربین خدا عالمه. زینب هم همه چیز رو می کنه تو دهن و محکم فشار میده. انگشت منو واقعا محکم فشار میده درحدی که دردم میگیره. انگشت خودشم همیشه تو دهنشه و انگار میکشه به لثه هاش. آب دهن هم ماشاالله انگار که چشمه است همینجوری میریزه. دخترم فردا 5ماهش تموم میشه و من میبرمش برای چکاپ پیش دکتر تا ببینم باید غذارو شروع کنم یا نه. راستی دختر من هنوزم خیلی شیر و پنیر میریزه. بچه های شما چی ؟ چندروز پیش خونه دوستم مهمون بودم. کلافه ام کرد بس که پنیر ریخت. لباسای خودشو سه بار عوض کردم و لباسای خودم که کلا سفید شد
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
فرزانه جان من هم بعضی وقتها خیلی بی حوصله میشم مخوصا وقتی زینب مدام بالا میاره عصبی میشم. اما از وقتی تو کتاب خوندم که بچه خوشحالی یا عصبانیت رو از صدا تشخیص میده دارم سعی میکنم وقتی بالا میاره عصبی نشم چون معمولا بعد از عکس العمل من اونم شروع میکنه به غر زدن و نق نق کردن/ حالا که کمتر عصبی میشم انگار کمتر غر میزنه.
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
من که ٥ماهه پریود نشدم چون شیر میدم.برعکسه فرزانه من دوست دارم همسرم هر روز خونه باشه یا زود بیاد چون کمتر خسته میشم رادین همش بازی میخواد یه موقع هایی باهاش کشتی میگیرم انقدر ذوق میکنه عاشق توپ بازی هم هست ضعف میکنه از خنده وقتی توپ شوت میشه امروز با باباش فوتبال بازی کردیم رادینم بغلم بود انقدر ذوق میکرد و میخندید و جیغ میکشید از ذوقش.دیشب رفتیم افطاری با خانواده شوهرم بیرون یهو گرفت رومیزی کشید همه چیو ریخت بعد خودش میخندید ذوق میکرد همه اونجا عاشقش شده بودن جدیدا یه چیزایی بلغور میکنه پشت هم میگه نا مفهوم خیلی با نمک شده
2810