2777
2789
سلام سوده جان. آره دخترم رو گاهی داخل صندلی ماشین میذارم. البته الان هنوز یکم واسه نی نی هامون زوده که تنها عقب بمونند به همین خاطر من بیشتر داخل شهرها میذارمش داخل صندلی.توی مسافرت هم وقتی بخوابه میذارمش تا راحت تر بخوابه و بدنش توی بغل من خسته نشه. اگه دختر کوچولوت آرومه و میدونی اون پشت دوام میاره و اهل گردش و مسافرت با ماشین هستین حتما تهیه کن چون واقعا لازم میشه.اما پیشنهاد میکنم اگه کریر براش نخریدی از کریرهایی که صندلی ماشین هم میشن تهیه کنی اینطوری به صرفه تره.قیمتهاش هم متنوع هستش.بستگی به سلیقه و پولت داره. ماکسی کوزی مارک خوبیه.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
هانیه جان ممنون. ایشالا خدا دخترتو برات نگه داره. من برای زینب ساک حمل گرفتم معمولا از شهر خودمون تا شهر مامانم اینا حداقل دو ساعتی توی راه هستیم و زینب اون تو راحت می خوابه ولی دیگه این ساک داره براش کوچیک میشه و باید یه فکر دیگه بکنیم. چون ما همیشه خیلی این طرفو اون طرف میریم.
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ما هم ساک حمل خریدیم اما خیلی وقته کوچیک شده گذاشتیم کنار. کریر داره از اونا که صندلی ماشین هم هست. من راضیم. اما این روزا اصلا قابل پیش بینی نیست. نمی تونم راحت باهاش جایی برم. بعضی روزا بد گریه می کنه.
قربونت برم سوده جان ایشالا که زینب خانم گل ما هم همیشه سالم و سرزنده باشه و کنار مامان و باباش کلی عمر کنه. معصومه خانم من امروز تولد پسرعمه اش بود.با این که یه سالشه اونقدر شرهستش که نگو چند بار خواست دستش رو بکنه توی چشم دختر کوچولوم.بچم رو زورکی الان خوابوندمش.از بس من توی سکوت خونه نگهش میدارم وقتی توی سرو صدامیره خوابش به هم میریزه و مدام بیداره و گریه میکنه.اونقدر بچه های بی ادبشون بادکنک ترکوندن که با خودم گفتم چه غلطی کردم دخترم رو بردم تولد. من هفدهم امتحانام شروع میشه اصلا آمادگی ندارم.یعنی اصلا نمیتونم آمادگی کسب کنم یا باید معصومه رو بخوابونم یا اینکه شیر بدم یا.... ایشالا خدا کمک کنه و این ترم رو بگذرونم...الهی آمین
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
رادین من ک واسه واکسن دوماهگیش خیلی اذذیییییت شد.اما خدا رو شکر این آسون بود اصلا تب نکرد پاهاشم تکون میداد.خیلیییی خوب بود خوشحالم واقعا.ایشالا واسه همه نی نی ها اسون بگذره.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
بچه هاااااا کجایین پس، مریم جون، زهرا فرزانه هانیه .....بابا بیاید از کارای پسرامون بگیم به هم.پسر من ک خیلی خوشرو و خوش خندست.ب همه میخنده و ذوق میزنه، از شماها چطور?
رادین ٢روزه بد قلق شده همش دوست داره خونه مامانم باشه میام خونه تا شب گریه میکنه تلفن میزنم تا صدای مامانمو بابامو میشنوه ساکت میشه گاهی أوقات مامانم با تلفن لالایی میخونه میخوابه خیلی وابسته شده.راستی رها رفتی بالاخره خونه خودت؟
رادین ٢روزه بد قلق شده همش دوست داره خونه مامانم باشه میام خونه تا شب گریه میکنه تلفن میزنم تا صدای مامانمو بابامو میشنوه ساکت میشه گاهی أوقات مامانم با تلفن لالایی میخونه میخوابه خیلی وابسته شده.راستی رها رفتی بالاخره خونه خودت؟
واااای مریمی نگووووو ک پسر من اصلا منو ب مادری قبول ندارهههههه.خیلیییی ب مامانم و ابجیم وابسته شده واسه همین میترسم بیام اونجا اصلا.می دونم بیام بیچارم میکنه
رها تو هنوز نرفتی خونه خودت؟؟؟؟؟؟؟؟شوهرت ناراحت نیست که نرفتی؟گناه داره بنده خدا .تو خیلی سختت خواهد بود وقتی برگردی خونه من یه روز میرم خونه مامانم شب میخوام برگردم عذاب میکشم وای به حال تو
منم شنبه بای واکسنشو بزنم خدا کنه راحت باشه..البته دوماهگیش که اذىت نشد... پسر منم خیلى شىطون شده..همش دوست داره باهاش حرف بزنیم و بازى کنىم.. غلت میزنه کامل ...قصه و شعرم خیلى دوس داره ...قشنگ گوش میکنه و نگاه میکنه به تصاویر کتاب...
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
2810