2777
2789
مریم جون دخترمنم شیشه رو زورکی میگیره فکر نکنم پستونک بگیره.شوهرم هم حساسه.اصلا نذاشت براش پستونک بخریم میگه براش ضرر داره!!اما من اعتقادی به این حرفا ندارم چون خودم بچه بودم پستونک استفاده کردم دندونام هم شکر خدا مشکلی نداره.به نظرم اینطور مسایل بیشتر مربوط به ژنتیک هست وربطی به پستونک نداره. راستی شماها شبها تازگی ها چند بار برای نی نی هاتون بیدار بیشین؟ دخترم جدیداشبهاگاهی از یک تا پنج خوابه. باید برای شیر خوردن بیدارش کنم؟
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
منم هر کار کردم پستونک نگرفت..انواع پستونکارو براش خریدم اما عق میزنه.. لازم نیست بیدارش بشى واسه شیر..اگه خودش بیدار شد و گرسنه بود بهش بده..وگرنه بیارش نکن
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترمنم عق میزنه پستونک نمیگیره همش هم دستاشو میمکه. اب دهنشم زیاد شده حباب هم درست میکنه. پس طبیعیه. دیروز واکسن ٤ ماهگیشو زده کلی اذیت شد طفلک. تا صبح داشت منم بیدار بودم. خیلی بیحاله. کم اشتها شده. بیشتر میخابه. نمیدونم بخاطر قطرست یا واکسن.
بخاطر واکسنشه ..نگران نباش..بالاخره ویروس ضعیف شده س دیگه.. واکسن دو ماهگى بیشتر اذىت شد یا چهارماهگى???
من فکر میکردم واکسن دوماهگی سخت ترین واکسنشون هست... وای از حالا دارم غصه ی واکسنش رو میخورم..آخه دختر من خیلی زود تب میکنه.پس این سری باید تا صبح بیدار بمونم. دختر من به همه میخنده فکر نکنم منو بشناسه.البته گاهی اوقات وقتی صدام رو میشنوه یا میبینه منو یکم ذوق میکنه.شایدم منو میشناسه و خودم خبر ندارم! فکر کنم هفته دوم از ماه چهارم موقع شناختشون هست.البته همه بچه ها از لحاظ شناختی مثل هم نیستند. تازگیها دخملم دوس داره با عروسکاش بازی کنه.خصوصا اونایی که صدادارند.همین الان عروسکش رو که میگه مامان بابا براش کوک کردم کلی ذوق کردو داشت باهاش به زبون خودش حرف میزد... راستی نی نی های شما سرشون خیلی پرمو هستش؟دخمل من کنار ه های سرش هنوز پر نشده.یکمی از موقع تولدش موهاش کم تر شده بود حالا داره در میاره فکر کنم.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلام مامانهای گل. دختر منم دیگه دستاشو کشف کرده و دائم داره سعی می کنه همزمان هردوتاشو بکنه تو دهنش. از هفته پیش داره پاهاشو هم میشناسه. کف پاهاشو به هم می چسبونه و میاره بالا و تماشا میکنه. من فکر میکنم دیگه منو تشخیص میده چون خیلی وقتها فقط بغل من آروم میشه. موهای جنینیش دیگه حسابی داره میریزه.
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
کمپرس سرد گذاشتى واسش دىروز که واکسن زدى...؟ امروزم هر چهارساعت قطره بده بهش تا تبش پایین بىاد.منم دوازده خ خر داد باىد بزنم واکسن چهار ماهگىشو...از الان نگرانم:( دیگه کم کم باید بشناسن ..من فکر میکنم پسرم میشناسه منو...حس مىیکنم البته
سلام مامان پایا یه جاخوندم نوشتی دخترت توی چهارماهگی قطره هم علاوه بر واکسن خورده.مگه چهار ماهگیقطره هم داره؟ امرو دخملم به خاطر کلاسم خونه پیش مامانم بودش...خیلی غصه خوردم.البته اگه پسرخواهرم هم نبود بهتر بود چون آرامش بچه ام بهتر حفظ میشد.اما خواهرم که شاغله پسرش رو میذاره خونه مامانم یکم شلوغ میکنه ماشالا.وقتی نی نیم رو از خونه مامان میارم خونه قربونش برم از خستگی دیگه نا نداره.ایشالا همیشه سالم باشی دخمل قشنگم
سلام. ریحان جان.دوماهگی رو میدونستم قطره خورده.اما چهارماهگی رو نمیدونستم.
?.سلام هانیه جون ی پیشنهاد دارم واسه شیر خوردن معصومه ب زور شیشه نده دهنش یا سینتو، بذار حسابی گشنش بشه بعد بهش بده زورکی بدی لج میکنه نمیخوره.وااااای دوباره واکسسسسن.دوماهگیش ک رادین پدر مارو دراورد، خیلییییی اذیت شد طفلک. پسرم، خدا کنه این اسون باشههههه.تا این وروجک بزرگ شه من پییییییر شدم.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
2810