2777
2789
Mamane paya Manam mesle toam. Yani rabetam ba shoharam kheili efteza shode bud hey miraftam khune babam chan ruz cham ruz imundam ta masalan tanbihesh konam. Ama be ghole raha kam kam bachehamun arumtar mishan. Pesre manam shaba ta bekhabe mishe yek o doe shab. Ama alan bazi ham mikone in khube. Kolan nesfe sakhtihaye nozadishun gozashte. Baghiasham khoda karime
مامان پایا دخترت چند وقتشه؟؟ نگران نباش منم تا قبل دو ماهگى پسرم کم اورده بودم با اىنگه مامانم پىشم بود...ولى الان واقعا خوب شده..چهل روز اول که افتضاح بود..شاىد دخترت خوب سیر نمیشه.یا دل درده...کولىکىز میتونه کمتر کنه دل دردشو..
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها مرضیه ام دخترم 28 بهمن دنیا اومد کسی از سمت پیروزی اینجا هست؟
28 بهمن ماه92/زندگی شیرین ما/با اومدن دونه ی بهشتیمون ×ریحانه ی مامان×رنگ و بوی بهار گرفت...خدایا برای رحمتت ممنونم
مامان پایا این خستگیها مال همه مونه. بچه واسه آدم انرژی نمیذاره. نمیدونم اون قدیمیها چطوری با اون همه کار یه عالمه بچه هم بزرگ می کردن! مامانها از اونروز که گفتین به بچه شیشه ندم داره سینه گرفتنش بهتر میشه. امروز اصلا نق نزد موقع شیرخوردن. خداروشکر. ممنونم از توصیه تون
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
مامانا یک تجربه از من...روزایى که خودم شیر میخورم رو خواب پسرم خیلى تاثیر مىذاره..امتحان کنین..واقعا بیشتر و عمیقتر میخوابه..
ریحان جان من همه این مراحل و گذروندم. یادتون نیست من زایمان زودرس داشتم. دخترم الان تقریبا ٤ ماهش تمومه. اما کلا خیلی بد قلقه. کولیکش کاملا رفع شده و دکترش داروش و قطع کرده. من همه دارو هارو امتحان کردم. اخرین شربتش کاراوی میکسچر بود. الان لثه اش اذیتش میکنه. با زبونش و دستش و سینه من و هر چی دم دستش بیاد میکشه به لثه اش. پستونک هم قبول نمیکنه.
سلام من و شوهرمم بینمون یه کم فاصله افتاده تا به خودمون میایم یک یا دو نصفه شبه که حالی برامون نمونده اما خداروشکر روزای خیلی سخت تموم شد اما دلم تنگ شده برای بیرون رفتن با شوهرم و خیلی چیزای دیگه منم سرد مزاج شدم دکتر گفت از عوارض زایمانه برطرف میشه ولی من فکر کنم ماله خستگی هم هست راستی رادین کم کم داره غلت میزنه خطرناک میشه دیشب به شکم خوابیده بود اگه نمیفهمیدم نمیدونم چی میشد داره شیطون میشه حسابییییییییی از چشماش شیطنت میباره همش بازی میخواد بچه های شما هم اینجورین؟
مامان پایا شاىد میخواد دندون در بیاره...البته بعضى بچه ها کلا بدقلقن ..دیگه چاره اى نیست باید صبرتو بیتر کنى...من دیروز بعد از چند وقت سه تایی رفتىم بیرون..خواستم چندتا کتاب بگىرم از کتابخونه..اونقدر اونجا نق نق کرد..کلا راحت طلبه خیلى تو خونه عادت کرده به تابش...من دوباره اخر اردیبهشت میرم مشهد خونه بابام اینا..استراحت کنم یکى دوماهى...فقط مشکلم شوهرمه که خیلى وابسته شده به بچه...هنوز راضى نشده برم..
راستى بچه هاى شما بالا میارن..سامیار هروقت بادگلو مىزنه ىکم شىر مىاره بالا...بعضى وقتا که همشو بالا میاره..البته وقتاىى که تند تند شیر مىخوره..کلا جورىىه که خودش سینه رو ول نمیکنه..سیرم باشه میخوره..
سلام دوستان. یه مشکلی بدجور ذهن منو درگیر خودش کرده... بعضی مواقع چشم دخترم موقع نگاه کردن به چیزی دچار انحراف میشه.البته هر دوتاش نه.فقط یکیش این حالت رو داره.حالا فوق العاده نگرانم...
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
هانیه جان سلام منم چند وقت پیش این حسو راجع به رادین داشتم اما وقتی خیلی ذوق میکنه موقعی که یه کم اروم با دستم بالا میبرمش میشد اینا هنوز نمیتونن خودشونو کنترل کنن بعدشم تو بیمارستان معاینه شدن و دکتر میبری مطمئنا دیده اگه چیز خاصی بود میگفتن بهت اما چشمای اکثر نوزادا همینجوریه اما باز برای راحت شدن خیالت به دکترش نشون بده اگه چیزی باشه میگه که نیست
شوهرم میگه چیزیش نیست هنوز قدرت کنترل چشمش رو نداره و ماهیچه چشمش سفت نشده.اما توی اینترنت مطالبی نوشته بود که ترسوندم.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم