2777
2789
سلام دوستان یکشنبه رفتم دانشگاه خیلی وقت بود بی خیال کلاسها شده بودم. نی نی رو گذاشتم خونه مامان. خیلی برام سخت بودش.صبحی براش شیر دوشیدم گذاشتم مامانم بده.ظهرهم اومدم خونه یه سر به گل مامان زدم و شیر براش دوشیدم و رفتم دوباره دانشگاه... قربونش بره مامان همش سر کلاس به یاد نگاه و لبخندهای تازه یاد گرفته اش بودم... نمیدونستم اینقدر بهش وابسته میشم ... یک شنبه همش حس میکردم بهش ظلم کردم که تنهاش گذاشتم... مامانم میگه مگه پیش غریبه گذاشته بودیش که اینطور میگی... اما چاره ای نیس.ایشالا ترم آخری هست که سر کلاس میرم و ترم دیگه پایان نامه هستش.باید خودم و دخترم یه جور تحمل کنیم تا تموم بشه. ولی به قول دوستم اگه میذاشتم برای ترم بعد و این ترم رومرخصی میگرفتم بچه بیشتر اذیت میشد چون منو دیگه میشناختش... موفق باشین...
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرزانه جان کیدی لاکت پودره برای دل درد یه کم رادین اروم شده هر دکتری بردم گفتن باید تحمل کنه اما این دکتره این پودر داد گفت خوبه فعلا که خوب بوده البته امشب تموم میشه دورش باید ببینم وقتی ندم چی میشه کلا خوبش کرده یا موقتی بوده
سلام. من با شیر دوش راحت ترم.شیردوش من دستی هستش.هیچ کدوم برقی ندارین؟؟؟میخوام بخرم اما نمیدونم کدوم مارکش بهتره.از قیمتش هم خبر ندارم. نمیدونم چرا تغذیه دخترم خوب نمیشه.اوایل یکم گرسنه میشد جیغش میرفت هوا اما الان نه. فرزانه جون شما که میگی شیرت کمه یعنی چقدر از شیشه رو پر میکنه؟؟؟ اکرم جان تو روزی چند وعده و چه مقدار به دخترت شیر خشک میدی؟؟
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلام به همه فرزانه جون من 2 ساعت یه بار 60 سی سی بهش میدم ولی شاید 1.5 ساعت هم بشه.شبا دیرتر بیدار میشه واسه شیر.به مرور شیر سینه خشک میشه دیگه مگه چقدر با شیر د.ش میتونین بدوشین. ولی نگران نباشین شیر خشک چیز بدی نیست ولی هزینه داره.مال من هفته 2 قوطی میخوره فعلا
اخییییییش بالاخره رادین ختنه شد.دکتر اوردم خونه راحت و بیدرد سر.خیلی راحت بوووود.فقط نیم ساعت اول غر زد بعدش دیگه خوابید.بچه ها راستی من واسه رادین تاب بستم تو خونه.خیلییییی باحاله راحت میخوابه.اروووومه ارووومم هست.ما بهش میگیم للو.ازین تاب قدیمیا.هم باد دلش کم میشه هم میخوابه.راستی اگه بچتون گاهی دلدرد شد و بی تابی کرد خودتون رازیانه بخرین دم کنید بدید بخوره.خیلی راحت میشه.باد دلش زود خارج میشه.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
بچه ها منم ب رادین ببلاک میدم اما چن روزیه دیگه ندادمش.چون بعد شیشه خوردن لوس میشه واسه سینه غر میزنه.بنظرم بچه رو نباید دو شیره کنیم.اذیت میشه.راستی دکتر میگفت جیش بچه نه روزی یه بار با روزی نه بار طبیعیه,اصلا نگران نباشید.هرچه کمتر جیش کنه بهتره ک.بیشتر وزن میگیره,رادینم گاهی دوسه روز جیش نمیکنه.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...