2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گل.
من به دخترم ببلاک میدم.
اکرم جون درکت میکنم چون دختر کوچولوی من هم همینطوری شده.منم ناچار شیرم رو میدوشم با شیشه بهش میدم.خیلی سخته .موقع خوردن شیر از سینه همش گریه میکنه و غر میزنه...اما تحمل میکنم ون باید شیر خودم رو هم بخوره.البته اگه من سر سینه ام روزهای اول مشکل پیدا نمیکرد به هیچ عنوان بهش شیر خشک نمیدادم اما حالا که شده و کاریش هم نمیشه کرد...
الان هم که چند وقته کم اشتها شده...خصوصا از وقتی که سرماخورد و واکسن زد.حتی شیشه هم نمیخوره.تازگیا وقتی داخل گهواره خوابه به زور شیشه رو میکنم توی دهنش و گهواره رو تکون میدم تادر حین خواب و ناآگاهی بخوره.خیلی دارم اذیت میشم.اماچاره ای نیست بلاخره باید بخوره تا رشد کنه دیگه...
مرکز بهداشت امروز زنگید بهم گفت بیا وزنش رو ببینم که میگی کم اشتها شده تغییر کرده یا نه.
بد مخمصه ای گیر کردم.دعا کنید دخترم زودتر اشتهاش برگرده...دیشب از ساعت یک که خوابید تا پنج و نیم برای غذا بیدار نشد.همیشه دو بار با گریه بیدار میشد و منو از خواب بیدار میکرد که شیر بخوره...
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلام مامانا
سلام هانیه جون ببلاک شکمشو سفت میکنه برای نی نی من که شد.من نان میدم.خیلی سخته شیر داشته باشی نی نی نخوره من که نصف عمر شدم.ولی الان داره شیشه میخوره کلا.شیرم خشک شده دیگه.اوایل میدوشیدم با شیشه بهش مدادم ولی بد خوری میکرد 1 هفته هست دیکه نمی دوشم .شکمش روزی 1 بار کار میکنه الان.جون دیگه شیر نمیدم دارم ورزش میکنم و رژیم گرفتم
سلام دوستان
اگه نی نی هاتون یه بار در هفته هم پی پی کردند نگران نباشین البته در صورتی که موقع تعویض پوشک کاملا متوجه خیس بودن پوشکش باشین.این یعنی یبوست نداره و آب بدنش کم نیست.
به گفته ی بعضی هابچه موقع رشد و گوشت گرفتن کم تر پی پی میکنه.
معصومه ی من هم گاهی دو سه روز پی پی نمیکنه.
ایشالا همه نی نی ها همیشه سالم باشن و هیچ نی نی مریض نشه چون واقعا واسه پدر مادر سخته دیدن بیماری بچه...
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلام پسر من با کولیکز دل درد شبش بهتر شده قبل آخرین شیر شبش بهش میدم که تا زمان دل دردش اثر بذاره ولی خوب خوابش نمیبره انگار عادت کرده بیدار باشه شبا سینمم بد میخوره واسه همین روزا میدوشم میذارم کنار شب بهش میدم اگرم سینم تو روز جوری نباشه که بدوشم مجبور میشم علاوه بر شیر خودم اندازه یکی دو پیمونه نان بهش بدم پسر من تو روز ۵-۶ بار رو دستشویی میکنه فقط حس میکنم شکمش شله نمیدونم اسهال گرفته یا نه
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@