2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پسر من که انقدر بداخلاقه که خدا میدونه رو دستم میمونه میدونم همش اخم داره بغل باباشم بند نمیشه منو میشناسه تا باباش بغلش میکنه هوار میکشه همش باید باهاش بازی کنم تا ساکت باشه وگرنه گریه میکنه.بچه های شما الان چند کیلو هستن؟
دختر کوچولوم امروز باید واکسن میزد.اما به خاطر سرماخوردگیش نبردمش ...
خیلی ناراحتش هستم.آبریزش بینی و سرفه داره.
نمیدونین چه حالی میشم وقتی اینطوری میبینمش.
چیزی از قطره کلراید سدیم (رینو سالتین)شنیدین؟برای بینی اش گرفتم.نمیدونم ضرر داره یا نه...
خداکنه حالش زودتر خوب بشه.الهی آمین
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
هانیه جان ان شاالله دخترت زود زود خوب بشه. سرماخوردگی وسه شیرخوراران خیلی سخته چون بینیشون کیپ میشه و نمیتونن شیر بخورن خیلی اذیت میشن.
اون قطره که گرفتی خوبه ضرری نداره منم برای دخترم استفاده میکنم . اول سه قطره میچکونم تو هر سوراخ بینیش بعد با فین گیر بینیشو تمیز میکنم. گاهی هم بعد از قطره خودش عطسه میکنه و راه نفسش باز میشه.
اگر دیدی خیلی بینیش گرفته " منتول" بگیر. عصاره نعناست برای نوزادان باید چند قطره اطراف بالشتشون بزنی، به باز شدن بینی کمک میکنه.
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
من چهارشنبه واکسن پسرموزدم خداروشکر تب نکرد
فقط روز سوم خیلی گریه میکرد آروم نمیشد فقط باکمپرس گرم گریه هاش بندمیومد
الان خداروشکر درداش خوب شده
قانون طوفان شکستن است،تونسیم باش ونوازش کن.

(فرشته کوچولوی من محمدطاها اول بهمن زمینی شد.خداجون خودت حافظش باش.)
سلام.سوده جون مرسی از راهنماییت گلم.
امروز دیگه مجبوری رفتم واکسنش رو زدم.الهی بمیرم چه دردی داره...
الآن به زور تکونهای گهواره اش خوابوندمش.اصلا نمیشه به پاهاش خورد.دختری که اونقدر آروم بود حالا تا به پاهاش بخوری جیغش رفته هوا...اشتهاش هم خیلی کم شده...نمیدونمن چی کار کنم.الهی مامان فدای دختر قشنگش بشه...فقط دارم براش غصه میخورم
شماها که زودتر تجربه واکسن زدن نی نی های گلتون رو دارین میشه یه راهنمایی بکنین؟؟؟؟؟؟؟بچم خیلی داره اذیت میشه اصلا نمیتونم بغلش کنم چون به پاهاش فشار میاد و اشک میریزه...
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلام.
دیشب شب خیلی بدی بود.هم برای دخترم که از شدت سرماخوردگی و تب واکسنش خیلی اذیت شد و هم برای من که بخاطر تب نی نی تا ساعت سه نصفه ش بالاسرش بیدار مونده بودم و خودم هم هنوز نهمیدم که چطور شد یه دفعه افتادم زمین و..اگه ترنجبین و قطره استامینوفن نبود معلوم نبود چه بلایی قراره سرش بیاد.
یه موضوع نگران کننده علاوه بر کم شدن اشتهای دخترم اینکه این دو روزه توی پوشکش لکه نارنجی دیدم و خیلی نگرانش شدم.خواهشا اگه کسی تجربه اش رو داشته راهنمایی کنه.ممنون میشم.
من هنوز نرفتم واکسن دخترمو بزنم 14 فروردین نوبتشه که تعطیله و باید 16 ام برم بزنم. غول واکسن اون هم برای بار اول خیلی ترسناکه امیدوارم به خوبی رد بشه.
خواهش میکنم هانیه جان امیدوارم دخترت هرچه زودتر خوب بشه.
من اون اوایل نوزادی دخترم یکی دوبار لکه نارنجی دیدم که دکتر گفت مساله ای نیست اما تو دوماهگی رو نمیدونم.بهتره یه مشورتی بکنی با دکتر.
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
فرزانه جان من هم واکس دخترمو بخاطر تعطیلات باید 16 بزنم.
من و شوهرم هم هنوز شبها تا ساعت دو و نیم یا گاهی سه بیداریم. در بهترین حالتی که تاحالا پیش اومده دخترم ساعت یک و نیم شب خوابیده!
فکر میکنم بهتره شما هم مثل ما باشید. وقتی بچه بیداره شما هم بیدار باشی و زندگیتو بکنی ، برای خودت چایی بذار، کارهاتو بکن و سعی کن به این فکر نکنی که وای امشب هم تا نصف شب بیداریم. من اینطوری فکر کردم و تحمل شبها برام راحت تر شده.