2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم روزا خوبه..اما ساعت هشت شب تا ىازده و نىم شروع مىکنه به گرىه کردن...دامىتىکون دادم بهش اما تو نت خوندم به نوزاداى پسر نباىد داد...شما دلىلشو نمىدونىن که چرا مىگن به نوزاد پسر نباىد داىمتىکون داد
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
سلام دوستان.
سال نو مبارک.
دختر من هم دل درد و نفخ شدید شکمی داره.
یکم زندگی برام تکراری شده...بچه داری خیلی مشکله.با همه چیزش میشه کنار اومد اما با بیداری هاش نه...
دلم لک زده واسه یه مسافرت...آرامش قبلی رو ندارم.با خودم میگم کاش یه سه قلو آورده بودم تا دیگه خیالم از بچه دار شدن راحت میشد همه سختی ها رو یه باره تحمل میکردم میرفت...
همش میگم کی میشه گردن بگیره...
دهم واکسن داره از حالا میگم با تب و دردش چیکار کنم.
خیلی خسته ام...اما عیب نداره فدای یه تار موی دختر عزیزم.خدا کنه سالم باشه همونش برام یه دنیا ارزش داره.قربونش برم
بای عزیزان
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
لطفا برای منم دعا کنین منم قرار بود مامان بهمن 92 باشم ولی حالا ماهاست که منتظرم مامانا دعا کنین دیگه این انتظار تموم شده باشه و منم این ماه دوباره مامان شده باشم
حجاب همان چادری بود که بین درو دیوار سوخت اما از سر فاطمه(س) نیفتاد'یا فاطمه الزهرا(س) کوچولویی که مدت ها منتظرش بودم بیمه ی امام زمان (عج)
سلام دوستای گلم،نازنین جون ایشالا که زود به مراد دلت میرسی،بچه ها من دیشب تب شیر کرده بود رفتم دکتر گفت باید سینتو بدوشی بریزی دور دوتا سرمم دیشب و امروز خوردم،طفل معصومم دیشب شیر خشک مجبور شد بخوره که سیر شه انقده دلم براش میسوخت وقتی شیشه میخورد
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
ﺳﻼﻡ.ﻣﻴﺒﻴﻨﻢ ﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﮔﺮﻳﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﻫﺴﺘﻴﺪ.ﺩﺧﺘﺮ ﻣﻨﻢ اﺯ ﺳﺎﻋﺖ 1ﺷﺐ ﮔﺮﻳﻪ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺗﺎ 6 ﺻﺒﺢ.ﺩﻳﺸﺐ ﺷﻜﻤﺸﻮ ﺑﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﮔﺮﭼﻚ ﻣﺎﺳﺎﮊ ﺩاﺩﻡ 2ﺧﻮاﺑﻴﺪ ﻳﺒﺎﺭﻡ 4ﺑﻴﺪاﺭ ﺷﺪ ﻭﻟﻲ ﺩﻳﮕﻪ ﺧﻮاﺑﻴﺪ ﺷﺒﺎﻱ ﻗﺒﻞ ﻳﻜﺴﺮﻩ ﮔﺮﻳﻪ ﻣﻴﻜﺮﺩ.ﺭﻭﻏﻦ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﻧﺎﻓﺶ ﺑﺨﻮﺭﻩ
دختر گلم 12 بهمن 92 اومد تو بغل منو باباش.دخترم دوستت داریم.

سلام ووووووووووووووووااااااااااییییییییی دختر پدر در اورده
کلا داره شیر خشک میخوره شبا از ساعت 11 تا 3 گریه میکنه
ولی فداش بشم با گریه هاش گناه داره بچم
ایشالاه این روزا میگدره

سلام ووووووووووووووووااااااااااییییییییی دختر پدر در اورده
کلا داره شیر خشک میخوره شبا از ساعت 11 تا 3 گریه میکنه
ولی فداش بشم با گریه هاش گناه داره بچم
ایشالاه این روزا میگدره
سلام بچه ها دختر منم 12بهمن دنیا اومد //تو دوران بارداری همش میگفتم زودتر دنیا بیاد خلاص شم اما میبینم الان خیلی خیلی سختره//شبا دخترم از کولیک به خود میپیچه و گریه میکنه منم با اون گریه میکنم وای خدا مامانم چقدواسم زحمت کشیده هم بزرگم کرده هم معلمه//تازه هرسال اینموقع همه خونوادمون میرفتیم ابادان//اما امسال همه رفتن به جز ما/ترسیدم دخترم گریه کنه و مارو بیرون کنن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ فدایه سر دلسام//ایشاله بچه هامون این زحماتمونو جبران کنن
پسر منم دوازده بهمن بدنىا اومد...من چند وقته لبنىاتو کلا کنار گزاشتمم احساس مىکنم پسرم بهتر شده...
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند