2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تانیا جون از شش ماهگی جدا خوابید ولی رسما از 3 ماه پیش گفتم اگه سه شب تو اتاقت خودت بری بخوابی جایزه میگیری و بعدش بعد از جایزه اش دیگه خوابید از کتاب های انتشارات نوای مدرسه هم کمک شد برام
گروه نارنجی : وزن ۶۱:۴۰۰ ، هدف ۵۰،قد :۱۵۸ ، شروع : سه اسفند ۱۴۰۱
پسرم بهمن ٩٠ اخلاقش خوبه حرف بد و کتک اصلا لجباز نیست و خیلی مهربونه تو اتاق خودش میخوابه و ساعتها میتونه با خودش بازی کنه خیلی نمیخواد تلویزیون ببینه ایپد رو کامل جمع کردم کمی خجالتی و من از سلام نکردنش ناراحتم خیلی زیاد میدوه خیلیییییی
این نکته رمز اگر بدانی دانی..... هر چیز که اندر پی آنی آنی
ببرش موزه یا نمایش موزیکال. باهاش کلاژ درست کن با برگ درختای پاییزی... کلاً کاردستی تو این سن از هر چیزی برای بچه جذاب تره. یادمه من با مخلوط آرد ذرت و گلیسیرین و مایع ظرفشویی و آب حبابهای بزرگ با پسرم درست میکردم و اون عشق میکرد. چهار تا نی رو هم با نخ به هم وصل کردم و با اون حباب درست میکردم(البته تو حمام) خمیر بازیم که فوق العاده ست. من با پسرم در مورد بازیافت کاغذ و پلاستیک و ساخت کود و تصفیه آب و فاضلاب و منظومه شمسی و هر چی فکرشو بکنین صحبت میکنم. الانم که باردارم رشد جنین و اینکه الان چه شکلی شده براش مهم شده که یه کتاب تو این زمینه براش گرفتم. همینطور یه سری کتاب براش ورود بچه دوم.
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
رها جون منم قبلا به دخترم خودم باید غدا میدادم ولی از وقتی رفتم مشاوره و بهم گفت بزار خودش بخوره و به جاش مولتی ویتامین بده دیگه وقتشه کم کم یاد بگیره مستقل بشه دیگهمیزارم خودش بخوره
برای حرف گوش کنیش چه کار کنم دخترم لجیازه مثلا اسباب بازی هاش رو میاره میگم دختر گلم حالا که اسباب بازی هات تموم شده بزار سر جاشون ولی میگه خودت
یا مثلا به یه کمک احتیاج داره گریه میکنه میگم مامانی گریه نکن از مامان کمک بخواه میگه مامان بیا کمکم کن میخوام این کاغذ رو مثلا قیچی کنم میگم بیا اینجا پیش من میگه نه تو بیا و گریه جیغ که بیا
یا مثلا یه بار دستاش رو با ماژیک رنگی کرد گفتم دخترم ماژیک برای نوشتن رو رنگ کردن رو دفترته نه دستات منو نگاه میکرد و باز این کار رو میکرد تا سه باز تذکر دادم و این باز ماژیک رو گرفتم بهش گفتم تا نری دستات رو بشوری بهت نمیدمو شروعکرد به گریه و گفت تو بشور من گفتم مامان شما خودتون کار اشتباه کردید و حالا باید رفتار درست رو انجام بدی ولی تا دو ساعت گریه و اخرش هم نرفت و خوابش برد با گریه
سلام پسر منم بهمن نود به دنیا اومده مشکلم با پسرم اینه که خونه کسی نمی تونیم بریم چون به همه چی میخواد دست بزنه و خر آبکاری کنه البته من یه پسر نود و سه ای هم دارم از وقتی اون اومده پسرم آروم تر شده ولی هنوز بد قلقه
2810