2777
2789
عنوان

اگه شقاق یا بواسیر داشتید بیاین یک لحظه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نگفت شیاف جراح عمومی  بود گفتش فقط پماد روزی سه بار که نمیزنم ....

چرا؟

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
واالا تایکم خوب میشه بیخیال میشم روده تحریک پذیر دارم درگیره اونم‌

اهان اره منم از دارو ودرمان فراریم حوصلشو ندارم

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
قطعا بله .اما خجالت نکش کاره منو نکن که خیلی سنگین تموم میشه برات 

چی میشه مثلا؟😨

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
چی میشه مثلا؟😨

خب دیگه هیچوقت بدون لیزر و جراحی خوب نمیشه ظاهر بدشکلی به خودش میگیره بخاطر زایده های گوشتی که کم کم ظاهر میشن .موقع اجابت مزاج همیشه  درد و خونریزی داری .س..ک..س مقعدی هم نمیتونی داشته باشی...

خب دیگه هیچوقت بدون لیزر و جراحی خوب نمیشه ظاهر بدشکلی به خودش میگیره بخاطر زایده های گوشتی که کم کم ...

مورد آخرش که بهترر که نشه😁

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
خخخ برای ما آره ولی بالاخره آپشنشو داشته باشی بهتره😜

عمرا خیلی مخالفم باید از رو جنازم رد بشه😃

خخخ چه سرسخخت.حالا یه بار امتحان کن اونقدا هم بد نمیگذره😉

لذت باید دو طرفه باشه این یه طرفست، من فمنیسم تو کتم نمیره