2777
2789

دوقلوهام سرما خوردن شدیدا 

۹ماهشونه

شوهرم میگه به هیچ وجه دکتر نمیبرم بخاطر کرونا😢

یکسره غر میزنه تو بچه هارو مریض کردی

لعنت به تو کرونا از زندگی سیرم کردی😔😔😔

آقایون لطفا درخواست دوستی ندید...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو روزه هیچی نمیخورم از زندگی سیر شدم لچه هام مریص شوهرم همش دعوا میکنه باهام😢

ربطی به شوهرت نداره اصلا، مثل یه مادر خوب مواظب بچه هات باش، کاملا درکت میکنم، بچه های منم هردو مریض شدن، ده شبانه روز ازشون نگه داری کردم تنهایی، شوهرم شیفت بود

دیگه آخراش زنگ زدم گفتم خودم از پا دراومدم به دادم برس، اومد و کلی تشکر کرد ازم

اتفاقا من خودم با دکتر بردن مخالف بودم، بچه هات ریزن، سعی کن تو خونه ازشون مراقبت کنی

تو گوششون روزی دوبار، هر گوش، یه قطره آب پیاز بریز، که عفونت نکنه گوش و حلقشون

والا انگار جدا از کرونا با سرد شدن یهویی هوا یه سرماخوردگی جدید هم شایع شده دختر دوساله من و خودم و شوهرم و کل خانواده هامون گرفتیم 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

به نظرم بچه هارو ببر دکتر. مطب اطفال یا بهداشت محلتون که دکتر خوبی داشته باشه. اونجاها معمولا خلوته. بدون دارو خدا نکرده ممکنه بدتر بشن شاید سینه یا گوششون عفونت داشته باشه. 

ببین عزیزم کلا بچه ها مریض که میشن اکثرا پدرا به شک میفتن عصبی میشن بداخلاق میشن به جای همکاری کردن. و بهت بگم بچه ها تا ۲ سال خیلی مریض میشن خیلی راحت سرما میخورن. من خودم بچمو تو اوایل کرونا پارسال بدجور سرماخورده بود بردم بهداشت دکتر فقط با پرسیدن علایمش دارو نوشت گفت بچت رو معاینه نمیکنم شاید وسایلم بچه رو آلوده کنه. خیلی دکتر خوبیه و خیلی احتیاط میکنه.شما هم ببر نگران نباش

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

شوهرا کلا همینن

روی سلامتی بچه خیلی حساسن

من الان پسرم 8 سالشه حساسیت داره گاهی سرفه میکنه

کافیه دوتا سرفه کنه با وجود این کرونا دیگه واویلاس میدوه میره میارتش تو بغل خودش میخابونتش  

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

الهی بگردم چقدر سخته 

صد تا صلوات میفرستم انشالله بهتر شن

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
الهی بگردم چقدر سخته  صد تا صلوات میفرستم انشالله بهتر شن

ممنونم منم دعاتون میکنم😔داشتن دوقلوی مریض با شوهره غر غرو واقعا سخته😏مخصوصا اینکه خانواده شم بع فکر نیستن😔یه وقت یه کمکی یه دستی برسونن 😏😏

آقایون لطفا درخواست دوستی ندید...