نه عزیزم نمک اینطوری گرون نیستا من قبلنا که چندبار تکی خودم خریدم فکر کنم فینیش و ۴۰-۵۰ خریدم ۱۸۰۰گر ...
فک میکنم شوهرم گفت ۲۸۰بازم شاید من اشتباه میکنم.شاید چیز دیگه بوده
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم شماهرروز بر استفاده روزانه ات ماشین روشن میکنی چن نفرس خوب تمیزمیشوره چ مارکیه هزینه چقدرش چقده
هرروز که نه استفاده نمیشه اما خب اگه از صب تا شب جمع کنی شب بشوری خوبه و برای مهمونی.ماشین من بوش ۱۴نفره ست خییییلی ازش راضیم. یه لکه هم رو ظرفا نمیمونه. قرص و نمک و جلا دهنده هم فقط فینیش استفاده میکنم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها