2777
2789
ای جونم مبارکه قیمت این دوتا تیکه چقدر شد البته اگه دوست داری بگو🙂

فدات گلم عزیزم تختم داره ولی هنوز اماده نیست باهم شد ۴۷۰۰ تشکشم شد ۷۰۰تومن کلا تخت و ویترینو شلف و کمد وتشک شد ۵۴۰۰به قیمت دوماه پیش اون کسی که از گرفتیم به شوهرم گفته الان سفلرش میدادی دوتومن گرونتر شده

صبح میشه این شب صبر داشته باش......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم امادش بهتره خیلی سخته درست کردنش واینکه وسایلشو بخری کلی هزینس من ساعت و لوسترشو با روتختیشو گرف ...

گلم تریکو بافی کلاس رفتن یا مجازی آموزش دیدن؟کارش سخته یاراحته؟واینکه خیلی هزینه میبره؟

ممنون میشم جواب بدی

ما خونمون کوچیکه یه اتاق داره اونم فقط تخت دونفره و کمد توش جا شده نمیدونم مال بچه رو چیکار کنم هنوز ...

شرایطت مثله منه ما چون تازه عروس دوماد بودیم خونه ۱ خواب گرفتیم هنوز ۱ سال نیست عروسی کردیم زد بچه دار شدیم ولی با این که اتاقمون کوچیکه وسایل براش گرفتم تخت نوزادی و ویترینو کمد البته کمدشو تو سالن گذاشتم😭😭😭😭

گلم تریکو بافی کلاس رفتن یا مجازی آموزش دیدن؟کارش سخته یاراحته؟واینکه خیلی هزینه میبره؟ ممنون میشم ...

عزیزم خواهرم خیلی با استعداد تو اینترنت دانلود کرد نگاه کرد بافت اماده بشه عکس میفرستم حتی کریر هم میخواست ببافه من نخواستم 

صبح میشه این شب صبر داشته باش......