2777
2789
عزیزم البته من از کرج گرفتم اونجا خیلی وسایلاش ارزون تر از تهرانه میخواستم عکسشو بفرستم که ببینید نم ...

منم تبریزم.هنوز تولیدی پیدا نکردم. فک کنم از تولیدی بگیریم کمتر دربیاد

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،
جدي ها نميدونم چرا حسم ميگه پسره

وای منم حس شمارو داشتم کلی لباس پسرونه خریدم یعنی اصلا ۱ درصدم به دختر فکر نمیکردم تو ان تی هم دکترم بهم گفت به احتمال زیاد پسره ولی ۵ ماهگی رفتم گفتن بچت دختره🤪🤪🤪فقط فعلا خرید نکنید چون مثل من پشیمون میشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم حس شمارو داشتم کلی لباس پسرونه خریدم یعنی اصلا ۱ درصدم به دختر فکر نمیکردم تو ان تی هم دکترم ...

منم حسم گفت پسره رفتم ان تی گفت چیزی مشخص نیست تا انومالی گفتن پسر ولی برا فامیلمون گفتم دختر بعد پسر الان میگه باز شک دارن بدنیا بیاد ببینن چیه

صبح میشه این شب صبر داشته باش......
عزیزم البته من از کرج گرفتم اونجا خیلی وسایلاش ارزون تر از تهرانه میخواستم عکسشو بفرستم که ببینید نم ...

از کجای کرج خریدی؟ 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اره. فقط منتظر جنسیتم که بفهمم و برم سفارش بدم.هرروز گرون میشه

من تا فهمیدم چیه رفتم خرید کلی ،چند تیکه مونده بود دیروز گرفت فرض تور بالای تخت و پرسیده بود ۱۲۸ دوماه پیش دیروز گرفتم ۱۷۰تومن

صبح میشه این شب صبر داشته باش......
از مارلیک قسمت کمدومبل فروشای خیابان امام خمینی

اوهوم مارلیک قیمت هاش مناسبه خیلی. 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد