2777
2789
آماده از کجا بخرم که قیمت هاشم خوب باشه ?سایت سراغ داری ?

عزیزم کجایی اگه تهرانی برو عبدل اباد خیابان احد قیمتلش خوبه لوستر و ساعتش شد ۴۰۰ جادستنالیش میداد ۱۷۰ من نگرفتم

صبح میشه این شب صبر داشته باش......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي منم از اينا خيلي دوست دارم ولي فيلي رنگشو ميخوام بخرم حس ميكنم پسره نينيم 

اره خیلی نازن .حست احتمال هشتاد درصد درسته منم حسم میگه بچم پسره ان تی هم گفت شبیه پسره  حالا منتظرم بعد آنومالی مطمئن شدم بدم  خرید

من این مدلو ۶ملیونو۴۰۰قیمت گرفتم پرام ریخت والا.پارسال ۳تومن بود

بهت خیلی بالا گفته من ویترینشو کمدشو گرفتم ۳ با تختش ۵ تومن البته اگه ویترینشو نمیخواستم کلا میشد۴

من این مدلو ۶ملیونو۴۰۰قیمت گرفتم پرام ریخت والا.پارسال ۳تومن بود

من دوماه پیش سفارش دارم ۴۷۰۰ تمون انروز که رفتیم بگیریم گفت خوبه زود سفارش دادی بیانه دادی الان شده ۶۷۰۰یعنی دوتومن بزار روش

گلم امادش بهتره خیلی سخته درست کردنش واینکه وسایلشو بخری کلی هزینس من ساعت و لوسترشو با روتختیشو گرف ...

خيلي گرونه من چند وقت پيش قيكت كردم تيكه اي دويست تومن

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
بهت خیلی بالا گفته من ویترینشو کمدشو گرفتم ۳ با تختش ۵ تومن البته اگه ویترینشو نمیخواستم کلا میشد۴

توروخدا،پس خوبه.من اینو از اینستا قیمت کردم حتما تولیدی نیست،پخش کنندس خیلی گرون میده.شما از تولیدی گرفتین؟؟

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،
اره خیلی نازن .حست احتمال هشتاد درصد درسته منم حسم میگه بچم پسره ان تی هم گفت شبیه پسره  حالا م ...

جدي ها نميدونم چرا حسم ميگه پسره

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
ن تهران نیستم عزیزم  همون اینترنتی میخرم ایشالله

انشاالله من خودم همه چیشو نتونستم بگیرم دوتاشو گرفتم که تو دلم نمونه والا اکثر این چیزای که الان هستن اصلا لازمونیستن ولی خوشش میاد ادم لعنت به بی پولی

توروخدا،پس خوبه.من اینو از اینستا قیمت کردم حتما تولیدی نیست،پخش کنندس خیلی گرون میده.شما از تولیدی ...

عزیزم البته من از کرج گرفتم اونجا خیلی وسایلاش ارزون تر از تهرانه میخواستم عکسشو بفرستم که ببینید نمیدونم چرا نمیاد

من دوماه پیش سفارش دارم ۴۷۰۰ تمون انروز که رفتیم بگیریم گفت خوبه زود سفارش دادی بیانه دادی الان شده ...

اره. فقط منتظر جنسیتم که بفهمم و برم سفارش بدم.هرروز گرون میشه

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،