2777
2789

باید چیکار کنم؟چه رفتاری؟چه حرفایی بزنم؟چجوری ؟اخه خجالت میکشم و زمانی هم که راحتم چیزی بلد نیستم

طرف یک ساعت کنارم نشیته ولی نمیدونم چجوری باید باهاش صحبت کنم بحث بندارم وسط حرف بزنیم اشنا شم باهاش دوست شم نمیدونممممممم

کلاس فن بیان برو

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل من 🤦🤦

من توی چت و مجازی عالیم

ولی رو در رو افتضاحححححححححححح🤦🤦🤦

توی تاپیک های جنجالی و مخصوصا عکس منو تگ کنید خانوما🤦🙏🥰۹۹/۹/۹ نمی‌دونم چخبره که اینقدر امضا گذاشتید براش🔫😑..گذشته از اینا حال خوب رو برای تک تک عزیزای دلم و مردم ایران می‌خوام🥰🥰🌻و همین طور عزت نفس و اعتماد به نفس بالا در خانوم ها و آقایون💕💕💕💕💕به امید روزی که حقوق زنان و مردان برابر بشه چه در ایران چه در تمام دنیا💕💕🧡🧡

بیا با من عوض شو.😂😂انقدر حرف میزنم سر طرف میره😅😅😅😂😂😂میخوای من بشینم یه روز باهات حرف بزنم کامل راه میفتی🤣🤣

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@