2777
2789
اطلاعات برج: دارای فصای سبز بزرگ جهت بازی بچه ها همراه با اب نما& دارای سالن اجتماعات&دارای لابی بسار مجلل شامل دو دست مبلمان تلویزیون 46 اینچ اکواریوم تزیینی ماهی و اسانسور حمل کالسکه و ویلچر از لابی به حیاط& تمامی طبقات پارکینگها و مسکونی و اسانسورها مجهز به دوربین مدار بسته&شوتینگ زباله&ایفون تصویری&انتن مرکزی&درب ریموت اطلاعات واحد:78 متر 2خوابه& اشپزخانه اپن کابینتها ام دی اف اتریش به جای کاشی از سنگ انتیک استفاده شده&ستون تزیینی در سالن با سنگ انتیک &جاکفشی ایینه دار بزرگ ست با کابینتها & بالکن 4 متری بزرگ کمد دار طبقه بندی شده در دار مانند سوپر جهت وسایل بهداشتی و مواد عذایی& سرویس فرنگی و دست شور کابینتی در حمام سالن کاعذ دیواری شده همچنین سقف های کاذب هم کاعذ دیواری شده کلا 1 متر فصای پرت در واحد وجود ندارد
عشقم مادرم دنیای من الینا دخترم و خدا خدا خدا تنها امیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم بنگاه گذاشت هفته گذشته هم طبقه بالا همین قیمت رد کرد تازه اصلا توش مثل ما کار نکرده بود واسه خودت میخوای خب بیا از نزدیک ببین مطمین باش میخری
عشقم مادرم دنیای من الینا دخترم و خدا خدا خدا تنها امیدم