2777
2789
از دست این دخترم کلاس دوم است پیک آدینه مختص منه کتاب بنویسیم مختص منه حتی آسان ترین سوالات رو هم می گه یعنی چی

پدرم رو درآورده همه کار خونه حاضر بکنه ولی وقت درس پوست منو می کنه .هرچی تنبه می کنم که یکبار دیگه سوال کنی کتابت رو پاره میکنم چند ثانیه بعد دوباره تکرار می شه .

از وقتی می اد پای تکالیفشه تا همین الان که ساعت هشت شبه البته وسطش هم این طرف و اون طرفه این سوالات اجق وجقش منو کشته و تلویزون هم باید خاموش باشه از اخبار و سیاسی ورزشی همه رو نگاه می کنه به همه جا حواسش است جز درسش تو رو خدا راهنماییم کنید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم من بچه ندارم ولی
بچه که بودم به هیچ وجه مادر و پدرم در مورد مسائل درسی خیلی دخالت نمی کردن
من برام انشا نوشتن خیلی سخت بود و همیشه آویزونشون بودم
ولی نهایتا اگه بعد از چند ساعت چیزی به ذهنم نمی رسید، چند تا نکته بهم میگفتن
ولی بعضی از دوستام بودن که از اول تا آخر انشاشون رو بابا مامان نوشته بودن
کلا باید بزاری مستقل باشه، مستقل فکر کنه
اگه یه بار کمکش نکنی و بره مدرسه و معلم دعواش کنه، حساب کار میاد دستش
عزیزم دختر دایی منم همین جوری بود خدا نمیکرد واسه شون مهمون میومد دیگه درس تعطیل_اونم کار خونه رو ترجیع میداد_دعوا و تنبیه فایده نداشت گاهی اوقات مشق هاشم مامانش مینوشت_هر چی گفتیم ببرینش پیش مشاور بهشون بر میخورد_از اخر کلاس پنجم تجدید اورد_الان دوم راهنمایی هست و جز شاگرد تنبلها با اینکه واقعا دختر زرنگی هست ولی توی درس کوتاهی کرد_حالا به شما میگم مشاوره یادتون نره
رها جان پیک آدینه از سوال اول بلده ها مامان مامان بعد جواب می ده می ره می نویسه سوال دوم مامان اینو بنویس وای روانی شدم ازیک طرف آبتین از یک طرف کار خونه اینم اینجوری دیگه به خدا نمی کشم .
من یه خواهر دارم از خودم کوچیک تر مسائل ریاضی منو بهتر از خودم حل میکرد
بسیار باهوش ولی کم پشتکار و بازیگوش
الان من از نظر درسی و علمی خیلی جلوترم
فقط استعداد و هوش مهم نیست
پشتکار خیلی مهم تره
کمی که بزرگتر بشه با این کم توجهی به درس مشکل پیدا میکنه چون درسها سخت تر میشه و باید حداقل زمانی رو وقت بزار
مثلا زبان انگلیسی رو یاد گرفتن ربط زیادی به هوش نداره، مهم تکرار و تمرین و پشتکاره