2777
2789
عنوان

خانوما شما هم این اسباب بازی داشتین😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 38 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5140462/%d9%88%d8%a7%db%8c-%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d8%aa%d8%a7-%d8%a8%da%af%d9%85-%da%86%db%8c-%d8%b4%d8%af?postId=157627913https://www.ninisite.com/discussion/topic/5140462/وای-بچه-ها-بیاید-تا-بگم-چی-شد?postId=157627913

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی داشتم ب قدری زشت بود ک شبیه هیولائه ولی عشق من بود😁تازه صورتشو با ماژیک مثلا ارایش کرده بود ...

😂😂😂بیخود نیست یخورده خشنیم ما،اسباب بازی هامون اینها بودن😂

منم یخچال پاشتم با یه صندوق نوشابه کوکا کولای کوچیک که در واقع درباز کن نوشابه بود،داده بودن دست من بازی کنم باش😂

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
https://www.ninisite.com/discussion/topic/5140462/%d9%88%d8%a7%db%8c-%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7 ...

بچه ها یه سر به این تاپیکم بزنید⁦ಥ‿ಥ⁩

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

من داشتم و دارم الان تو انباریمونه

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
من قهوه ای شو داشتم اسمش نازنین بود😂

😂

من سبزش و داشتم اسمش سیروس بود😩

از بچگیم کلا عجیب میزدم،رو عروسک دختر اسم پسر میزاشتم😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

من ماشين لباس شوييم داشتم😂😂واااقعا ميشستتت...وايي😂😂😂دلم براش تنگ شد😂🤦🏻‍♀️

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
😂 من سبزش و داشتم اسمش سیروس بود😩 از بچگیم کلا عجیب میزدم،رو عروسک دختر اسم پسر میزاشتم😅

چرا سیروس حالا 😂😂😂الیته این عروسگا پسر دخترش معلوم نبود

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗
😂😂😂بیخود نیست یخورده خشنیم ما،اسباب بازی هامون اینها بودن😂 منم یخچال پاشتم با یه صندوق نوشابه ک ...

چقد ما مظلوم و قانع بودیم اصلا😁

من ک خدایی خیلی بچه خوبی بودم هیچی خراب یا گم نمیکردم مامانم هنوزم میگه کیفمو از سال اول تا پنجم استفاده کردم هنوزم دارمش نو مونده با اینکه ی روزم نشد مدرسه نرم

مدادرنگی هامم اندازه بند انگشت میشد دیگه تو تراش نمیرفت😁

الان ی مداد ابرو دارم همونقدر شده یاداور مدادرنگیامه دلم نمیاد بندازمش😂😂😂

امیدوارم بچه هامم به خودم شبیه باشن در این زمینه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
چرا سیروس حالا 😂😂😂الیته این عروسگا پسر دخترش معلوم نبود

اره جنسیتشون پیدا نبود😂

2810