2777
2789
عنوان

بیاید برای اونایی ک چشم انتظار بچه هستن دعا کنیم(پربازدیدش کنید)

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 47 پست
توروخدا برای من دعا کنید به خدا خسته شدم انقدر حسرت خوردم همسایه بالاییمون تازه زایمان کرده همش صدا ...

خدابزرگه.

ایشالا ب حق شش ماهه ی کربلا دامنت بزودی سبز میشه عزیزم.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم هم ٦ سال انتظار كشيدم ولي الان خدا رو شكر سومين بچه ام رو باردارم ، هميشه دعاگوي همه منتظرها ...

منم ۷ ساله منتظرم جدیدا یه نفر دیگه ام بهم گفته میوه صبر خیلی شیرینه ان شالله این طعمو همه منتظرا بچشن

توروخدا برای من دعا کنید به خدا خسته شدم انقدر حسرت خوردم همسایه بالاییمون تازه زایمان کرده همش صدا ...

عزيزم ان شا الله خدا بهت خيلي زود ني ني سالم و صالح ميده ، من و برادرم با هم ازدواج كرديم و ٢ سالي هست اونها طبقه بالاي ما هستن بعد از ٩ سال هنوز بچه ندارن ، وقتي سومين بچه ام رو باردار شدم به هيچ كس نگفتم هر روز و هر ساعت دعا ميكردم كه وقتي خبر بارداريم رو ميدم زنداداشم هم باردار باشه و خدا رو شكر ديشب متوجه شدم اون هم به فاصله كمي از من بارداره ، خدا خيلي بزرگه عزيزم .

من ۱۰تاحمدخوندم ایشالاخداقبول کنه وهمه به حاجتشون برسن مخصوصابچه دارشدن

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
عزيزم ان شا الله خدا بهت خيلي زود ني ني سالم و صالح ميده ، من و برادرم با هم ازدواج كرديم و ٢ سالي ه ...

واااااای قربون بزرگیت برم خدا.

چشام پر از اشک شد.

توروخدا برای منم دعا کن.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
2810