2777
2789
عنوان

بیاید برای اونایی ک چشم انتظار بچه هستن دعا کنیم(پربازدیدش کنید)

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 47 پست
واااااای قربون بزرگیت برم خدا. چشام پر از اشک شد. توروخدا برای منم دعا کن.

عزيزم من هميشه هميشه هميشه براي همه منتظرهاي ني ني دعا ميكنم ، خواهر شوهر من توي سن ٥٠ سالگي البته با آي وي اف باردار شد و الان يك دختر ٤ ماهه ناز داره ( كلا دير ازدواج كرده بود ) پس اين رو بدون براي خدا هيچ كاري نشد نداره ، چشم عزيزم دعاگو هستم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من هميشه هميشه هميشه براي همه منتظرهاي ني ني دعا ميكنم ، خواهر شوهر من توي سن ٥٠ سالگي البته ب ...

عزبزم توروخدا هر موقع یادت افتادم منم دعا کن

من ivfکرده بودم مثبت شد ولی تو شش هفتگی سقط شد خیلی ناراحتم 

دعام کن این دفعه  که میرم انتقال مثبت شه و خدابرام حفظ کنه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
واااااای قربون بزرگیت برم خدا. چشام پر از اشک شد. توروخدا برای منم دعا کن.

من خودم خيلي سختي كشيدم خيلي زياد ، من كه عاشق بچه بودم و هستم توي سن ٣٠ سالگي كه ازدواج كردم از همون اول بچه ميخواستيم ولي نميشد كه نميشد و رفتيم دنبال درمان و آي وي اف و بچه اولم رو با آي وي اف باردار شدم ولي بعدش به طور معجزه آسايي دو تا بارداري طبيعي به فاصله كم داشتم ، فاصله سني بچه هاي من خيلي كم هست ، فهميدم كه كار براي خدا نشد نداره فقط بنده هاش رو امتحان ميكنه .

ایشالا بزودی یه دختر ناز یا پسر ناز خدا بهت میده😍😍😍

ممنونم عشششقم.

ایشالا خودت و بقیه منتظرای این تاپیک بزودی مامان بشن😍

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
عزيزم من هميشه هميشه هميشه براي همه منتظرهاي ني ني دعا ميكنم ، خواهر شوهر من توي سن ٥٠ سالگي البته ب ...

اره واقعا کَرَم خدا زیاده.

ممنون عزیزم. الهی ک نی نی سالم و صالح  بیاد بغلت

عزيزم ان شا الله خدا بهت خيلي زود ني ني سالم و صالح ميده ، من و برادرم با هم ازدواج كرديم و ٢ سالي ه ...

خدا انشالله بچه ها تونو بهتون ببخشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ممنونم عشششقم. ایشالا خودت و بقیه منتظرای این تاپیک بزودی مامان بشن😍

کار برای خدا نشد نداره😉

دکتر ب من گفت دارو دیگه روت جواب نمیده..اولش داغون شدم گریه کردم چقدرررر غصه خوردم..حالا ک بهش فکر میکنم خندم میگیره...چون ایمان ب وجود خدا یعنی یه مشکل گشایی فراتر از بزرگترین مشکلها وجود داره❤

هر وقت صلاح بدونه هممون مامانای گوگولی میشیم😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
کار برای خدا نشد نداره😉 دکتر ب من گفت دارو دیگه روت جواب نمیده..اولش داغون شدم گریه کردم چقدرررر غ ...

بله عشششقم این درسته.

بخدا منم همیشه میگم خدایا هروق ت خودت صلاح دونستی ک بچه دار بشیم و یه بجه سالم بهمون بدی خودت شرایطش رو جفت و جور کن. 

بقول شوهرم مطمئنم ک اون روز میرسه و خدا هرچی ب صلاحمونه پیش میاره.

2810