2777
2789
عنوان

ترشح زیاد زرد رنگ در شورت و بوی بدش

| مشاهده متن کامل بحث + 9543 بازدید | 25 پست

آب زیاد بخور پیاده روی کن

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان توى باردارى ميشه ترشحات تخمك گذارى داشت؟آخه يه خانمى الان ميگفت بارداره و داره ترشحات كشدار

نه من که حامله شدم اینی که شما میگی نداشتم ولی موقع که نبودم روز تخمک گذاری برام این اتفاق میوفته

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
چرا دارو تجویز میکنی شما؟ بهتره بره دکتر سفکسیم آنتی بیوتیکه دوره درمانش باید کامل خورده بشه چطو ...

تجربه خواهر.. همه چی ک با دکتر رفتن نیس.. همه ماگاهی ازاین ترشحات و بو ها داریم دو روز بخوره خوب میشه عفونت رو پیش گیری کنه زود در مان میشه 

یا رب نظر توبر نگردد
تجربه خواهر.. همه چی ک با دکتر رفتن نیس.. همه ماگاهی ازاین ترشحات و بو ها داریم دو روز بخوره خوب میش ...

اره ولی آنتی بیوتیک خوردن نباید طبق تجویز شخصی باشه. حتما پزشک باید تحویز کنه

تنها چیزی که میشه به ایشون گفت الان اینه که لباس زیرش نخی باشه حتما زود به زود عوض کن، بهداشت شخصی رو رعایت کنه و حتما دکتر بره