nini_dost مدیر عضویت: 1392/07/29 تعداد پست: 1576 عنوان کالکسه و کریر | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 17 پست سلام دوستان یه کالکسه و کریر دارم در حد نو میخوام بفروشم کسی هست بخواد بخره آرزوهاتو یه جا یادداشت کن و یکی یکی از خدا بخواه ؛ خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره که چیزی که 1399/07/01 | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nini_dost مدیر استارتر عضویت: 1392/07/29 تعداد پست: 1576 باشه عزیزمممنون قیمت ش رو نگفتی و برای من سبک بودن ش مهمه اگه تونستی وزن ش رو بگو به ... چقدر میخوای سبک باشه ؟ آرزوهاتو یه جا یادداشت کن و یکی یکی از خدا بخواه ؛ خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره که چیزی که
nini_dost مدیر استارتر عضویت: 1392/07/29 تعداد پست: 1576 باشه عزیزمممنون قیمت ش رو نگفتی و برای من سبک بودن ش مهمه اگه تونستی وزن ش رو بگو به ... بزار فردا بیارمشون عکس میگیرم خودت ببین قیمتم فردا میگم جدا به چه صورته آرزوهاتو یه جا یادداشت کن و یکی یکی از خدا بخواه ؛ خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره که چیزی که
nini_dost مدیر استارتر عضویت: 1392/07/29 تعداد پست: 1576 باشه عزیزمممنون قیمت ش رو نگفتی و برای من سبک بودن ش مهمه اگه تونستی وزن ش رو بگو به ... سلام ببخشید دیر شد این شماره ی منه عکسشو تو واتس آپ میزارم ۰۹۱۲۸۱۷۹۷۰۲ آرزوهاتو یه جا یادداشت کن و یکی یکی از خدا بخواه ؛ خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره که چیزی که