2777
2789

سلام من سه ماه پیش انجام دادم میگن نقاهتش کمه  ولی به نظر من طولانیه من خیلی اذیت شدم تا۴۰ روز کبودی صورت ودور چشم داشتم ورم بی حسی شدید پیشونی وپوست سر که دکتر الان گفته ممکنه تایکسال ادامه داشته باشه ولی به تدریج کم میشه وبدتر همه ریزش موی جای بخیه ها سه تادایره بزرگ روسرم مونده بعد سه ماه باکلی درمان تازه یه کمی داره مو درمیاره. وباترمیم اعصاب پوست پیشانی وپوست سر خارش خیلی ناجوری توی این مدت دارم تجربه می کنم که روانیم کرده ابروهام خیلی خوب وقشنگ شدن ولی چشمام گرد شدن  وزشت وکلا قیافم  عوض شده انگار یکی دیگه شدم سنم پایین اومده ولی پشیمونم خیلی بلند شده تازه باید پیشونیمو باموهوم پنهان کنم درصورتی که پیشونی کوتاهی داشتم انگار طبیعی نیستم اصلا به زجر وهزینش نمی ارزه تازه دکتر گفته شش ماه باید بگذره تانتیجه اصلی مشخص بشه من ایرادی از دکترم نمیگیرم مشکلاتی که برام پیش اومده توی این جراحی برای همه پیش میاد چون واقعا جراحی سنگینی هست ولی متاسفانه کسی این رو به شمانمیگه تاخودتون تجربه کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام

من خودم که تجربه ندارم ولی مادرم پیش دکتر بابک نیکومرام لیفت اندوسکوپی ابرو انجام داد و خیلی راضیه. واقعا مامان من به خاطر افزایش سن یه کم افسردگی داشت ولی بعد از جراحی انقدر قیافه ش جوان شد که اون مشکلشم برطرف شد. خدا خیرش بده دکتر نیکومرام رو. خیلی جراح خوبیه.

لیفت آندوسکوپیک صورت چیست؟

این عمل برای از بین بردن چین و چروک صورت، انجام می‌شود. برش‌هایی که جراح بر صورت شما در این عمل ایجاد می‌کند، بسیار کوچک است. بنابراین جای آن‌ها باقی نمی‌ماند. لیفت آندوسکوپیک صورت برای چین و چروک‌هایی که در یک نقطه قرار دارند، بسیار مناسب است. برای مثال اگر بخواهید که فقط چین‌های پیشانی را از بین ببرید، معمولا این روش توسط پزشک توصیه می‌شود. این عمل را معمولا به افرادی در سنین ۳۰ الی ۵۰ سال پیشنهاد می‌دهند. روند پیری پوست در این سنین آغاز می‌شود. هرچه زودتر برای از بین بردن چروک‌ها اقدام کنید، درمان آن‌ها ساده‌تر خواهد بود.

مزایای لیفت آندوسکوپیک صورت

برش‌های لازم برای لیفت آندوسکوپیک صورت

برش‌های این عمل بسیار ظریف هستند. آن‌ها همچنین در نقاطی ایجاد می‌شوند که بعد از بهبود قابل رویت نباشند. پزشک باید به دقت برش‌هایی را در داخل دهان، بالای گوش، بالای خط مو و زیر پلک‌ها ایجاد کند. در اینصورت پوست از استخوان جدا می‌شود و قابلیت کشیده شدن دارد.

لازم به ذکر است که مدت زمان مورد نیاز برای عمل لیفت آندوسکوپیک صورت معمولا بین ۱ تا ۳ ساعت متغیر است. این مدت به پیچیدگی لیفت بستگی دارد.

مراقبت پس از عمل چگونه انجام می‌شود؟

مزایای لیفت آندوسکوپیک صورت چیست؟

این جراحی نوین که باعث از بین رفتن چین و چروک‌های صورت شما می‌شود، مزایای بسیاری به همراه دارد. در این قسمت از مقاله به مزایای لیفت آندوسکوپیک صورت می‌پردازیم.

برش کم‌تر پوست: این مزیت برای چنین عملی بسیار مهم است. چرا که برش‌ها در ظاهر صورت تأثیر بسزایی دارند.

هزینه مناسب: در لیفت آندوسکوپیک صورت از بیهوشی استفاده نمی‌شود. همچنین جالب است بدانید که نیاز نیست تا مدت زیادی را بستری شوید. این عوامل باعث کاهش هزینه‌ها می‌شود.

دوره نقاهت کوتاه: برش‌های کوچکتر و کم‌تر به معنی تهاجم کم‌تر است. بنابراین پوست شما آسیب شدیدی نمی‌بیند و در مدت زمان کوتاهی بهبود پیدا می‌کند.

عوارض جانبی کم‌تر: این مزیت نیز بخاطر برش‌های محدود است. معمولا بیماران تورم و خونریزی کم‌تری را تجربه می‌کنند. در صورت ایجاد تورم یا کبودی محدود،‌ظرف چند روز بهبود پیدا می‌کند.

https://drsezavar.com/endoscopic-face-lift/

متخصص جراحی فک و صورت | ایمپلنت دندان
لیفت آندوسکوپیک صورت  چیست؟ این عمل برای از بین بردن چین و چروک صورت، انجام می‌شود. برش‌ها ...

من قصد انجام لیفت ابرو دارم29سالمه خیلی ازبیهوشی میترسم قبلا نه واحد خون گرفتم پاتولوژی رحمی بدخیمی رد کردن ازمایش خون وکبد مشکلی نداشتن

سلام من سه ماه پیش انجام دادم میگن نقاهتش کمه  ولی به نظر من طولانیه من خیلی اذیت شدم تا۴۰ روز ...

خانوم میشه بگی پیش کی عمل کردی میشه بهم درخواست دوستی بدی برای منم حیاتیه

سلام من سه ماه پیش انجام دادم میگن نقاهتش کمه  ولی به نظر من طولانیه من خیلی اذیت شدم تا۴۰ روز ...

سلام الان چند مدته انجام دادین و صورتتون بعد چه مدت نرمال شد؟به نظرتون راهی هست واسه پایین آوردن ابرو بعد لیفت،منو که زدن داغون کردن چهار ماهه پامو از خونه بیرون نزاشتم😢

سلام عزیزم امیدوارم ک پیاممو ببینید و جواب بدین . شما پیش کی عمل کرده بودین ؟ الان اصلا راضی نیستین از لیفتتون ؟؟؟ 

تورو به خدا قسمتون میدم

من جراحی کردم

پشیمونم افسردگی گرفتم گول تبلیغات رو نخورین

بدترین جراحی ممکنه

اصلا اصلا جراحی نکنین انگار یکی پوست پیشونیتونو کنده دوباره با چسب برگردونده رو سرتون 2تا خط ابرو هم نقاشی کشیده روش کاملا مصنوعی

من که میخوام خودکشی کنم

تورو به خدا قسمتون میدم من جراحی کردم پشیمونم افسردگی گرفتم گول تبلیغات رو نخورین بدترین جراحی مم ...

ولی من خودم لیفت آندوسکوپی ابرو انجام دادم پیش دکتر معتبر مشکلی هم برام پیش نیومد، اصن همچین حسی نداشتم. خیلی هم رتضیم و کاش زودتر انجام میدادم