2777
2789
عنوان

ماکه زیربیست ازدواج کردیم اکثرابیچاره شدیم اونی که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 119 پست
یه خانومی بود ۱۷ ساله  دو سال بود درگیر بچه دار شدن بود... البته امیدوارم موفق و خوشبختب باشن ...

امادگی پیدا نمی کنن، توهم اماده بودن می زنن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمشیرها رو بیرون نکشید یه زن دلشکسته داره حرف میزنه بزارید حرفش رو بگه تا ثابت نکنید که اشتباه ...

دقیقا

جدیدا توی سایت چیزی به عنوان درک دیگه وجود نداره

طرف اومده درد دل کنه همه هرررر هررررر

یا اینجوری تا خفش نکنن ول کن نیستن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
دقیقا جدیدا توی سایت چیزی به عنوان درک دیگه وجود نداره طرف اومده درد دل کنه همه هرررر هررررر یا ا ...

دقیقا حالم از جو نینی سایت داره بواش یواش بهم میخوره

از وقتی گزینه لایک رو اضافه کردن این اتفاقا افتاد

اونیکه لودگیش بیشتره لایکش بیشتره 

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
طلاقتون سر چیه؟

بددله بدبینه خسیسه بیرونم کرده تهمت میزنه .و....اماهمه ایناعیبی نداره این که فکرمیکنه چون سنم کمه نفهمم برام سنگینه.حتی خواهرش میگف شماکه گفتین مینابچس به چه حقی حالیشه به چه حقی میفهمه مگه بچه نیس و..

بزرگ کردن بچه کار پدر و مادره نه شوهر😐😂

توهین نمیخوام یکنم ولی من احساس میکنم اون پدر مادرایی که دخترشونو زود شوهر میدن میخوان مسئولیت دخترشونو بندازن رو دوش یکی دیگه 

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
عزیزم تحصیلکرده ی شاغل زندگی بعد از طلاقش بهتره یا یه دختر زیر بیست سال که هیچی از خودش نداره؟

وقتی از بچه هاش دور بمونه اون زندگی ارزش نداره چه متاهلی چه بعدطلاق 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
توهین نمیخوام یکنم ولی من احساس میکنم اون پدر مادرایی که دخترشونو زود شوهر میدن میخوان مسئولیت دخترش ...

حالا بابای منم از این ور بوم افتاده،من ۲۳سال دارم ولی فکر میکنه بچه هستم😐😂

دقیقا حالم از جو نینی سایت داره بواش یواش بهم میخوره از وقتی گزینه لایک رو اضافه کردن این اتفاقا ...

اره دقیقا

بارها شده دلم به حال استارتر سوخته

داره زجه میزنه بعد یه سری میان میگن ببخشید خندم گرفت😐

اخه یکی نیست بگه عزیزم اگر خندت گرفت حرف نزنی نمیگن لالی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
برا من شد ولی  اونم با عقل و منطق بزرگ‌ترا

خب راجب همه صدق نمیکنه که تو هیچی ۱۰۰ درصدی وجود نداره 

ولی دخترایی که خود سرانه و با مخالف بزرگترا ازدواج میکنن خیلی هاشون پسیمون میشن 

ولی اونایی که با عقل تصمیم گرفتن حداقل کمتر اتفاق میوفته 

الان دیگه زندکیا ابکی شده 

امضا در حال ساخت....
بددله بدبینه خسیسه بیرونم کرده تهمت میزنه .و....اماهمه ایناعیبی نداره این که فکرمیکنه چون سنم کمه نف ...

خیلی خوبه که داری از دست همچین آدمهای بی فرهنگی راحت میشی...امیدوارم زندگی بعد از طلاقت انقدر خوب باشه که اصلا فراموش کنی همچین آدمهایی تو زندگیت بودن

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

کاملا درسته هر چی مستقل تر باشی و دستت تو جیب خودت باشع شوهره هم جرئت نداره چیزی بگه و تهدیدت کنه..اگه هم مشکلی پیش بیاد زنه از این نمیترسه که وای بعد طلاق کجا برم و خرجی از کجا بیارم

2810