2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خاهر شوهرم رو زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عنوان تاپیک معلوم بود سر کاریه آزمایش کامل ازش بگیر شاید انگل یا عفونت روده داشته باشه البته اگه خوراکش خوبه و لاغره
هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
اره روزی 2ووو3 ساعتم میخابه بقیه وقتا سرپاست همش
آدمها برای هم سنگ تمام میگذارند اما نه در وقتی که در میانشان هستی نه.... آنجا که در میان خاک خابیدی، سنگ تمام را میگذارند و میروند....
عروس زرنگ بعضی از بچه ها ریز نقش و ریز جثه ان اگه سالمه ومشکلی نداره بچه رو از این دکتر به اون دکتر نکن ولی اگه روال طبیعیشو طی نمیکنه یه دکتر خوب انتخاب کن و ازش برای داروهای تقویتو غذاو شر کمکی راهنمایی بخواه
پسر منم لاغره.خیلی حرص میخورم.....هر چقدر هم ک تلاش میکنم.....غذا کم میخوره....................
23ماهشه 11و300گرم
همیشه دلیل شادی کسی باش نه شریک شادی او همیشه شریک غم کسی باش نه دلیل غم او
خخخخخخخ خلاقیتت با حال بود عزیزم ما دو تا تو فامیل داریم که وزن نمی گیرن بردن پیش فوق تخصص به یکیش گفته کم خونی شدید داره و به اون یکی گفته یه آنزیم توی کبد باید ترشح بشه که نمیشه ببرش پیش یه فوق تخصص غدد تا هورمون هاش چک بشه دیگههههههههه هممممممممممم مااااااااااااااااا رووووووووووووو گوللللللللللللللل نزن
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
مرسی میتی جان...چشم خیلی وقت بود نمیومدم نی سایت خاستم مزه بندازم
آدمها برای هم سنگ تمام میگذارند اما نه در وقتی که در میانشان هستی نه.... آنجا که در میان خاک خابیدی، سنگ تمام را میگذارند و میروند....