2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا افرین چه شجاع  من دارم سکته میکنم الان که چجوری برم واسه جراحی

در طول جراحی اصلا درد نداره فقط یکم خون میبینی 😂

ولی بعدش مسکن میدن ی کوچولو درد داره

در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
در طول جراحی اصلا درد نداره فقط یکم خون میبینی 😂 ولی بعدش مسکن میدن ی کوچولو درد داره

بعدش اصلا برام مهم نیست . از حینش میترسم. در حد مرگ . میترسم سر نشه متوجه بشم. یا میگن دکتر با انبرش میوفته رو ادم هی فشار میده میترسم وحشت کنم

میشه واسه سلامتیم یه صلوات بفرستی!!!😍
بعدش اصلا برام مهم نیست . از حینش میترسم. در حد مرگ . میترسم سر نشه متوجه بشم. یا میگن دکتر با انبرش ...

انبر مال دندون بالاییاست ک جراحی نمیشه ۳۰ ثانیه کشیده میشه 

پایینیه ی کوچولو دست دکتر خونی میشه یه ذره هم درد نداره

البته امید وارم کمک دست دکتر ترسو نباشه نمیدونی من چقد خون قورت دادم مث ادم ساکشن نمیکرد ی چیزیه خونای دهنو میکشه تو خودش

در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
بعدش اصلا برام مهم نیست . از حینش میترسم. در حد مرگ . میترسم سر نشه متوجه بشم. یا میگن دکتر با انبرش ...

نه بابا این چیزا چیه میگی 

مامانم دوسال داشت زجر میکشید از ترس همین دندون کشیدن و جراحی اخرش مجبورش کردیم بره

دکتری که دندون مامانمو کشید خیلی کارش خوبه در عرض ده دیقه هم نشد کشید و تموم شد بدون هیچ دردی مامانم هنوز بعد چندماه همش میگه خداخیرش بده