2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 61 پست

هیچ وقت جلو شوهرتون ب کسی دروغ نگین

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چه جالب برا منم اما بایدخودش انتخاب کنه لباس زیرو😐 باورت میشه مرد گنده با من میاد لباس زیر فرو ...

والا ما که گاهی لباس زیر نمیخریم مگه مردها دیگه می زارم لباس زیر تنت باشه اون موقع😂😂 

متنفرم از این کلمه...موندم فقط که چرا سیاست های مردانه نداریم....چرا برای مردا سیاست تعریف نشدس و زن ...

سیاستی هم اگه باشه مردا خودشونو توی قیدو بند این چیزا قرار نمیدن. من خودم تو اینستا مثلا میبینم نوشته برا شوهرت فلان کار رو کن میخونم ببینم چیه. ولی شوهرم من که ندیدم فوکوس کنه رو همچی چیزای

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
چرچیل یعنی چی؟ پدرشوهرم به مادرشوهرم میگه. 

چرچیل سیاستمدار انگلیسی بوده تو زمان جنگ جهانی دوم.  فوق العاده آدم زیرک و سیاستمداری بوده و با سیاست همون آقاست که انگلیس به روباه پیر مشهور شده. به خاطر همین به افراد زیرک ميگن چرچیل