2777
2789

دخترم الان چهارماهشه جدیدا شبا خیلی بی قراره گریه میکنه بی دلیل شیر نمیخوره شبام تا صبح تو خواب زور میزنه و باد دفع میکنه یکوقتا بخاطر همین توی خواب گریش میگیره. الان یک ماهه شیر خشک میخوره،نمیدونم چیکارش کنم توی این وضعیت کرونا میترسم ببرمش دکتر دو سه شب پیش تا صبح گریه میکرد جوری که همش سرفه اش میگرفت از گریه

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کولیک داره اینا علایم کولیکه

آخه کولیک که میگن تا چهارماهگی است نهایت،بعدم الان چند هفته اس اینجوری شده میشه واسه شیرخشک باشه؟

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
آخه کولیک که میگن تا چهارماهگی است نهایت،بعدم الان چند هفته اس اینجوری شده میشه واسه شیرخشک باشه؟

نمیدونم امکانش هست 

ولی خب اینایی که گفتی کاملا علایم کولیکه

یه متخصص ببر منم نوزاد ۲۸ روزه دارم ولی ۳-۴ بار بردمش دکتر من داخل ماشین نشستم همسرم وقت گرفته وقتی نوبتمون شده سپردیم زنگ بزنن 

داخل کریر میذارم یه کنه میندازم روش که حکم ماسک رو داشته باشه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

شیرخشکش رو عوض کن.شایدم دور از جونش سرما خورده.هوای الان دزده.

من ک تا صبح با پسرم سر پتو دعوا داریم  

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

شبا تا صبح وول میخوره و یک وقتا میگم گریه اش میگیره مرتبم باد میده،صبحش که بیدار میشه مدفوع میکنه

سرفه خشک میکنه؟ تک سرفه مخصوصا،شیر نخوردن ،علائم رفلاکسه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
سرفه خشک میکنه؟ تک سرفه مخصوصا،شیر نخوردن ،علائم رفلاکسه

نه زیاد سرفه نمیکنه مگر اینکه شیر یا آب دهنش بپره گلوش.میشه رفلاکس تازه ایجاد شده باشه؟ آخه قبلا خیلی اشتهاش خوب بود هم شیر خودمو میخورد هم شیر خشک

شیرخشکش رو عوض کن.شایدم دور از جونش سرما خورده.هوای الان دزده. من ک تا صبح با پسرم سر پتو دعوا داری ...

وای این مشکله منم هست خیلی گرماییه پسرم پتو نمیگیره کولر روشن نباشه نمیخابه 

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
شبا تا صبح وول میخوره و یک وقتا میگم گریه اش میگیره مرتبم باد میده،صبحش که بیدار میشه مدفوع میکنه

چرا شیر مادر رو ادامه ندادی،احتمالا شیر خشک بهش نمیسازه ،اپتامیل بده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اگه تهرانی ببر پیش دکتر نقوی یه ساعت مشخص میگه بیا که مطب خلوته 

شمارش رو دارید بدین؟ چه روزایی میشینه؟

نه زیاد سرفه نمیکنه مگر اینکه شیر یا آب دهنش بپره گلوش.میشه رفلاکس تازه ایجاد شده باشه؟ آخه قبلا خیل ...

اره ممکنه یه دفعه ایجاد بشه،ولی الان حس میکنم همون شیر خشکه بهش نمیسازه

2810