2777
2789
عنوان

بی قراری نوزاد. کمک کنید نمیدونم چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 28 پست
چرا شیر مادر رو ادامه ندادی،احتمالا شیر خشک بهش نمیسازه ،اپتامیل بده

اپتامیل میدم بهش. شیر خودم چون تا سه ماهونیم خونریزی شدید بعداز زایمان داشتم شیرم رفته رفته کم شد تااینکه دیگه میک میزد نمیتونست بخوره مجبور شدم شیر خشک بدم بهش

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون.دکترش خوبه؟ من دو ماه اول دکتر زیاد بردمش یک سری مشکلات دیگه داشت هیچکس نمیفهمید چشه دیگه از دکترا کلا ناامید شدم

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.

زنگ بزنم همون روز نوبت میده امروز ببرمش؟

اپتامیل میدم بهش. شیر خودم چون تا سه ماهونیم خونریزی شدید بعداز زایمان داشتم شیرم رفته رفته کم شد تا ...

آخی ولی کاش ویتامین و دارو اینا میخوردی خوب میشدی،شیرتم هم خوب میشد،باور کن الان شیرتو بدوشی بریزی تو شیشه هم خوبه بخوره در کنار شیرخشک

آپتامیل معمولا به همه میسازه،حالا عب ندارن مثلا نان بده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
زنگ بزنم همون روز نوبت میده امروز ببرمش؟

امروز تماس بگیر به منشیش بگو بچه خیلی بی قراره اگه دکتر مطب باشه بهت وقت میده 

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
ممنون.دکترش خوبه؟ من دو ماه اول دکتر زیاد بردمش یک سری مشکلات دیگه داشت هیچکس نمیفهمید چشه دیگه از د ...

اره خیلی خوبه پسره من عفونت ریه گرفته بود تحت نظره این دکتر خوب شد من سه تا متخصص اطفال بردم 

تشخیصش خیلی خوبه 

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
دخترت دقیقا مثل دختر منه ،منم دخترم  ۴ماهشهرهمین جوری بود بردم دکتر رفلاکس داشت ، دارو داده الا ...

پسره منم رفلاکسیه چه دارویی میدین شما

آخی ولی کاش ویتامین و دارو اینا میخوردی خوب میشدی،شیرتم هم خوب میشد،باور کن الان شیرتو بدوشی بریزی ت ...

خوردم ولی فایده نداشت خیلی ضعیف شده بودم مرتب اب میوه و قرص مولتی میخوردم کلی پول قرص دادم همش ولی نشد که نشد خیلی غصه میخورم دوماه اول شیرم میرفت انقدر زیاد بود. شیرم الان خیلی دیگه کمه دوشیده نمیشه

احتمالادل درد داره اگه همش خودشو جمع میکنه پاهاشو صاف میکنه دختر منم اینطوری بود یه شربت از داروخونه گرفتم فکر کنم اسمش کولیک میکسچر بود واسه نوزاداست اگه دکتر نبردی اینو بهش بده مثل آب رو آتیشه

اره خیلی خوبه پسره من عفونت ریه گرفته بود تحت نظره این دکتر خوب شد من سه تا متخصص اطفال بردم  ...

باشه ممنونم

احتمالادل درد داره اگه همش خودشو جمع میکنه پاهاشو صاف میکنه دختر منم اینطوری بود یه شربت از داروخونه ...

بعضیها میگن رفلاکسه یک سری میگن کولیک. علائم جفتشو داره انگار پاهاشو جمع میکنه تو خواب تو شکمش بعدش نق میزنه تا اینکه باد دفع کنه آروم میشه چند دقیقه بعد دوباره اصلا تا صبح نمیتونم بخوابم دارم داغون میشم نزدیک چهارماه خودمم همش خونریزی داشتم