2777
2789
عنوان

دلم لیر میخواد کیا موهاشون بلنده

139 بازدید | 16 پست

الان یک زن خارجی دیدم تو خونه انقدر قشنگ موهای  دخترشو لیر کرد که نگو اونوقت اینجا میری آرایش گاه ببخشیدا مثل بز کوتاه میکنه دم  میزازه بقیشم کوتاه کوتاه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم لیر زدم خیلی راضیم دوست داری خوب خوب خوب عین عکس یا خارجی ها واسط کوتاه کنن برو آرایشگاه هما عال ...

شیرازم 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
آها خوب حتما اونجا هم آرایشگاه خوب اگه بگردین پیدا میشه

نیست بابا 

منم لیر زدم هم اونجور که توصیف کردی یه دم بقیش تا فرق سرم کوتاه😫😫میخوام برم مردونه بزنم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم لیر زدم هم اونجور که توصیف کردی یه دم بقیش تا فرق سرم کوتاه😫😫میخوام برم مردونه بزنم

من اینجوری شدم همه  گفتن بزن بره منم لج کردم نرفتم تا بلند شد

من اینجوری شدم همه  گفتن بزن بره منم لج کردم نرفتم تا بلند شد

آخه من موهام فره درشته تیکه های رویی زیادی کوتاه شده تو دیگه فکر کن تا چه حد دلبر شدم🤭😒😅باید کوتاه کنم 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آخه من موهام فره درشته تیکه های رویی زیادی کوتاه شده تو دیگه فکر کن تا چه حد دلبر شدم🤭😒😅باید کوتا ...

حیفهههههههههههه