2777
2789
عنوان

شیائومی یا سامسونگ

| مشاهده متن کامل بحث + 6259 بازدید | 180 پست
چ عالی عزیزم

واااي عاشق امضات شدم🤩🤩🤩

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سعی دارم همینو بگم وقتی شیائومی دستتون نگرفتید چرا الکی نظر میدید ، بخدا باطری و دوربین سامسونگ ...

بستگی داره چه رده قیمتی. تا 7 یا 8 تومن شیائومی خوبه . بالای 8 تومن سامسونگ

منم همینو شنیدم ولی یسیری گفتن اون بهتره از همه نظر برای همین پرسیدم چون اطلاعات ندارم راجع بهش

شیائومی خیلی بهتره من الان خودم شیائومی دارم پسرم سامسونگ a30اس  داره تازه قیمت گوشی پسرم ۵۳۰۰خریدم برای خودم۳۶۸۰الان من گوشیم خیلی بهتره خوب  و من از گوشی شیائومی خیلی راضی هستم

بستگی داره چه رده قیمتی. تا 7 یا 8 تومن شیائومی خوبه . بالای 8 تومن سامسونگ

البته سامسونگ مدل هاي A20. A30 A10و اين جر مدل هاش ارزونتره

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         
ی سوال...اونا بی ک سامسونگ دارن.. کی به کی شارژ میکنن؟🤦‍♀️😂 بگین ی لحظه

بستگی داره به ظرفیت باتری یکی باتریش 3100 میلی امپر هست زودتر لازم داره یکی 4300  داره دیر تر لازم داره

اگه ميتون تا ١٠ ١٢ تومن هزيمه كني 

ايفون بگير