2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم گوشی سامسونگ

| مشاهده متن کامل بحث + 13749 بازدید | 60 پست

نوت ۸ دارم ...عالیه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا چ حد هزینه

6عزیزم

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.

سامسونگ اونم سری a نگیر شانسیه خوب دراومدنش منو دوستم سامسونگ‌a10 داریم مال من سادس مال اون sهمش هنگ میکنه خداروشکر مال من خوبه 

مال یکی از دوستایه دیگمم همینجور هنگیه 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
منم امروز می رم بخرم آیفون عزیزمو خواهم فروخت😭😭😭 عررر😂😭😭 چجور گوشی هست گیر نداره اذیت نداره ...

من مامانم داره راضیه ولی اگه من بخوام بخرم شیائومی نوت ۹ میخرم یا شیائومی نوت ۹ پرو خیلی بهتره دوربینش خودت مقایسه کن بعد بخر 

شیایومی بخر عالیه نسبت ب سامسونگ

عزیزم شیایومی

و هواوی نسبت به بقیه گوشی ها زود از کار میفتن اینو از کسایی که دارن هم شنیدم 

بعد چندسال پشت سرهم ریستارت میخورن و دیگه روشن نمیشن باید بزن زود زود تعمیر گاه

Kendin istediğin gibi yaşa👼
سامسونگ اونم سری a نگیر شانسیه خوب دراومدنش منو دوستم سامسونگ‌a10 داریم مال من سادس مال اون sهمش هنگ ...

جدی؟عزیزم پس چی بگیرم

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
S9

عزیزم هنگ نمیکنه؟کیفیت دوربینش چطوره

منم ایفون دارم ولی راستش بنظرم سامسونگ خیلی بهتره هم از نظر حافظه هم همه چی ایفون خیلی حساسه ی  ...

برا من 10 چند روز دنبال گوشیم اینو مجبورم بفروشم

اما قبول کن سخته وقتی آیفون دستته و عادت کردی بری سامسونگ بگیری

Kendin istediğin gibi yaşa👼
خواهشا سری aنگیر

چرا گلم

جدی؟عزیزم پس چی بگیرم

شیائومی عالیه با اینکه قطعات گوشی سامسونگ راحت تر پیدا میشه ولی شیائومی از نظر دوربین و کارایی عالی هس

من خاهرم داره دوستمم داره نوت ۸ عالیه خداییش قابلیتاشم‌خوبه

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫