2777
2789
دختر منم همین طور بود و انگشت شصتش را میخوره
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام
ببخشید که پریدم تو تاپیکتون
من دیروز تو هفته 7 رفتم سونو . فقط ساک رو دیدن. گفتن احتمالا پوچه و لازمه که 2 هفته دیگه مجددا برم سونو.
تو سایت که سرچ کردم دیدم خیلی ها تو هفته 10 و حتی 11 جنینشون دیده شده، به همین خاطر تصمیم گرفتم تا هفته 10 نرم سونو.چون اگه بازم نبیننش باز باید کلی استرس رو تحمل کنم.
اما میگم نکنه اگه واقعا پوچ باشه تا اون موقع به تعویق انداختنش ضرری داشته باشه یا مشکلی ایجاد کنه.
کسی می تونه در این باره راهنماییم کنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهرآیین جان کاش بحث رو عوض نمی کردی. من مجبورم یه بار دیگه بپرسم.پسرم 2 ماهشه. شروع کرده به دست خوردن. پستونک هم نمی گیره. زیادی هم که از سینه ام شیر می خوره بالا می آره. کسی راه حلش رو می دونه؟
عمرا!!!!!!!!!
من دارم 2ماهه با دخمل میجنگم سر دست و پستونک!!!!
مال خودشه! پستونکم نمیخوره! تقریبا خودمم پستونک شدم دیگه!!!!
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
‏ف.م عزیز زیاد ناراحت پستونک نخوردن فرشته نازت نباش چه بهتر که دستشو بخوره چون پستونک حتی اگر ارتودنسی هم باشه باعث تغغیر شکل دندانها میشه ولی اگر خیلی مشتاق پستونک دادن هستی میتونی یک قطره از مولتی ویتامینی که به نی نی میدی رو روش بریزی وبعدتوی دهنش بذاری امیدوارم که این روش جواب بده.