2777
2789
آره. خب منم قدم زیر ۱۶۰ هست، پدرش هم قد بلند نیست، نمیشه بیش از این انتظار داشت. 

منم مث شمام ولی برا دخترم شربت میخرم ک قدبلند بشه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل منی 😁

دخترم تحت نظر فوق تخصص غدد هست و کاری رو که بشه برای بلندتر شدنش انجام داد و در توانم باشه انجام میدم ولی خب ژنتیک عامل مهمی هست که نمیشه نادیده گرفتش. حالا بلند شدن که چه بهتر نشدن هم بختشون بلند باشه در هر صورت😊

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
منم مث شمام ولی برا دخترم شربت میخرم ک قدبلند بشه

منم دست روی دست نذاشتم از  ۱۰ ماهگی دخترم رو میبرم فوق تخصص غدد اطفال مکمل به وفور مصرف کرده ولی خب ژنتیک هم خیلی دخیل هست. 

منم دست روی دست نذاشتم از  ۱۰ ماهگی دخترم رو میبرم فوق تخصص غدد اطفال مکمل به وفور مصرف کرده ول ...

منظور نداشتم بخدا عزیزم 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
دخترم تحت نظر فوق تخصص غدد هست و کاری رو که بشه برای بلندتر شدنش انجام داد و در توانم باشه انجام مید ...

عزیزم هورمون هم بهش دادی ? دکتر هی واسه دخترم ارژيتال میده که هورمونی یه ، اما این دفعه دیگه میترسم بدم

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 
عزیزم هورمون هم بهش دادی ? دکتر هی واسه دخترم ارژيتال میده که هورمونی یه ، اما این دفعه دیگه میترسم ...

آرژیتال یا آرژنین هورمون نیست، آنزیم پیش ساز هورمون رشد هست. دکتر دخترم دوره ای براش تجویز می کنه. درمان هورمونی کاملاً متفاوته. فعلاً که حتی دکترش اجازه نمیده درباره اش حتی حرف بزنم میگه الان وقتش نیست. چون دوره طولانی ای داره تزریقهای هرروزه، و اینکه برای همه انجام نمیدن. نیاز به آزمایش و شرایط خاص داره. میگه اگر نیاز باشه خودم پیشنهاد میدم. 

آرژیتال یا آرژنین هورمون نیست، آنزیم پیش ساز هورمون رشد هست. دکتر دخترم دوره ای براش تجویز می کنه. د ...

جدی هورمون نیست ? یه کم خیالم راحت شد عزیزم ، پس بهش بدم با خیال راحت ، آخه تو نت خونده بودم هورمونه ، البته الان چند ماهی میشه نخورده تا 4 سالگيش که باز داد، شما هم دادی به دخترت ?

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 
جدی هورمون نیست ? یه کم خیالم راحت شد عزیزم ، پس بهش بدم با خیال راحت ، آخه تو نت خونده بودم هورمونه ...

بله من از ده ماهگی دادم، ساشه های ال آرژنین مایع. پشت سر هم نه ، بعضی دوره ها دکتر تجویز می کرد و دوزش رو تغییر میداد. چندین بار مصرف کرده، آخرین بارش فروردین. 

فکر نکنم رو خط قرمزه الان کوچیک تر بود قرمزو رد میکرد😂

بله عزیزم یدونه خط قرمز در پایین داریم برای خیلی ضعیف و کوچیک و توقف رشد .یه خط قرمز هم بالاداریم برای اونایی که رشدشون زیاده

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
2810