2777
2789

دخترم چهار سال و دوماه...قد ۱۰۹وزن ۱۵کیلو..خیلی،لاغر به نظر میاد

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزنش خیلی خوبه ماشاالله ولی قدش مثل دختر منه 😔

چراناراحتی عزیرم؟؟؟؟

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
قدش عالیه ولی وزنش کمه طفلی، عیب نداره قد مهم تره 

وزنش خیلی کمه دیگه کاری نمونده نکرده باشم از این بابت افسردم

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
چون دختر منم 4 سال و یک ماهه قدش 98, خیلی کمه خب...

بهش سانستل دادی؟؟؟

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

دختر منم ۴سال و ۳ماهه هست قدش ۹۷ .کمه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

اگه داروی خاصی م صزف نمیکنه براش شربت استئوکر یا کالمرز بده.ی دکتر بهم معرفی کرد

هروقت هم میبرمش دکتر میگه کی تو خانواده اتون قدش بلنده دخترت قدش بلنده میگم هیچکی.خخخ

دخترم دو سال و نیمشه قدش 92 ولی وزنش افتضاح 10/400

وزنش خیلی خوبه ماشاالله ولی قدش مثل دختر منه 😔

آره. خب منم قدم زیر ۱۶۰ هست، پدرش هم قد بلند نیست، نمیشه بیش از این انتظار داشت. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نه عزیزم چی هست ? آرژيتال و زینک و استوکردادم

مولتی ویتامین خارجیه هم براقد رشد مو‌و‌ناخن عالیه

2810