2777
2789
عنوان

جراحی صافی کف پا

| مشاهده متن کامل بحث + 8060 بازدید | 44 پست
پسرم ۱۳سالشه راستی قد پسرتون چطوره نسبت به همسناش ؟چون میگن تاخیر در رشد هم میاره

کف پای صاف و انحراف قوزک تاخیر در رشد میاره؟یا عمل جراحیش؟ ممنون میشم تجربتون رو به من بگید دکتر دیروز گفت پتی پسر ده سالم باید عمل بشه حالا نمیدونم عمل چقدر نتیجه داره؟

من دکتر گفت باید زیر سن بلوغ عمل بشه شاید تو این ماه عملش کنه چون از مچ پا انحراف پیدا کرده خیلی زشت ...

چرا باید زیر سن بلوغ عمل بشه؟دکتر غزنوی به پسر منم گفته عمل اما من هنوز دارم تحقیق میکنم در مورد این عمل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا باید زیر سن بلوغ عمل بشه؟دکتر غزنوی به پسر منم گفته عمل اما من هنوز دارم تحقیق میکنم در مورد این ...

سلام صافی کف پای پسرتون عمل شد ؟ من هم همین مشکل رو دارم بهم گفتن عمل

سلام عزیزم پسرتون رو پیش کدوم دکتر بردید این نظر رو دادن چون پسر منممن همین مشکل رو دارهداره؟ از دکت ...

سلام.شما پسرتون رو پیش دکتر ولی الهی بردین ؟ من کف پام صافه‌ و باید عمل بشه نمیدونم کدوم متخصص پا کارشون خوبه 

سلام منم پسرم دوازده سالشه ،پارسال دکتر نامه داد گفت بیر ارتوپد کودکان تهران عمل کن,🥺🥺منم عصبانی شدم از دست دکتر🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️پسرم پاهاش خیلی درد میکنه،میخوام ببرمش پیش یه ارتوپد دیگه ببینم چی میگه،مشکلش صافی کف پا،چرخش مچ پا به داخل وانحراف زانو هست

دوستان کسی عمل انجام داده برای صافی کف پا ،از تجربیاتتون بگین،زانو رو عمل میکنن یه پین میزارن جلوی انحراف رشد استخوان رو میگیرن که صاف رشد کنه،منم اسم عمل اومد ترسیدم ،پسرم خیلی التماس می‌کنه توروخدا منو ببر پامو عمل کنم چقدر کمر درد وپادرد،بگیرم😔😔

سلام صافی کف پای پسرتون عمل شد ؟ من هم همین مشکل رو دارم بهم گفتن عمل

نه چون باردار بودم و زایمان اشتم نمیتونستم ازش مراقبت کنم فعلا دست نکه داشتم ولی رفتم از حلال احمر کفی طبی و بوت ساقدار خریدم براش که فعلا جلوی درد و چرخش مچ و عوارضش رو بگیرم تا سال بهد دوباره ببرم دکتر

پسر من ۶ سالش و پاش صاف دکتر گفت تا ۷ سالگی خوب میشه یعنی ممکنه خوب نشه☹

سلام گلم کف پای پسرتون خوب شد پسر منم کف پاش صافه براش کفش مخصوص باید بگیرم میخاستم ببینم تاثیر داره من دارم دق میکنم تو رو خدا جواب بدین

سلام گلم کف پای پسرتون خوب شد پسر منم کف پاش صافه براش کفش مخصوص باید بگیرم میخاستم ببینم تاثیر داره ...

سلام 

صافی کف پا‌که درمان قطعی نداره فقط باید کفش بپوشه که بدتر نشه اصلا هم‌نه نگرانی داره نه ناراحتی

پسر منم کفش با کفی مخصوص پای خودش میپوشه کفش هم داره که ما کفی انتخابمون بود

ان‌شالله شاه پسرت داماد کنی الکی الکی به خودت استرس نده ❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
سلام  صافی کف پا‌که درمان قطعی نداره فقط باید کفش بپوشه که بدتر نشه اصلا هم‌نه نگرانی داره نه ...

سلام گلم مرسی که جواب دادی از ظهر که فهمیدم حالم بده الانم خوابم نمی‌بره انشاالله براش صندل سفارش دادم گفت راه رفتن و زانوهاش مشکل نداره آخه تا کی باید بپوشن دلم کباب میشه برا پسرم

بازم دل گرمم کردین دستون درد نکنه

سلام گلم مرسی که جواب دادی از ظهر که فهمیدم حالم بده الانم خوابم نمی‌بره انشاالله براش صندل سفارش دا ...

پسر من از بدو تولد همین 

اصلا نگرانی نداره که

حساس نشو یکی بلنده یکی قدش کوتاه پسرای ماهم کف پاشون صاف همین نه بیشتر نه کمتر همه ورزشی هم‌میتونه بره

نگران نباش 

فقط این کفش و کفی ها نمیرارن اوضاع بدتر بشه و کنترل میکنه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
سلام گلم مرسی که جواب دادی از ظهر که فهمیدم حالم بده الانم خوابم نمی‌بره انشاالله براش صندل سفارش دا ...

خواهش میکنم عزیزم ❤

پسر من از بدو تولد همین  اصلا نگرانی نداره که حساس نشو یکی بلنده یکی قدش کوتاه پسرای ماهم کف ...

ممنون گلم پس کفیا رو هر جوریه پاش میکنم

مرسی خدا خیرت بده انشاالله بهترینا برا خودت و پسرت اتفاق بیوفته😍

ممنون گلم پس کفیا رو هر جوریه پاش میکنم مرسی خدا خیرت بده انشاالله بهترینا برا خودت و پسرت اتفاق بی ...

آره اوایل شاید اذیته کنه اما چاره چیه باید راه اومد 

ممنون از دعای خوبتون عزیزم همچنین شما❤