2777
2789
عنوان

جراحی صافی کف پا

| مشاهده متن کامل بحث + 8060 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جراحی نکردم پسرم رو ولی نمیدونم کاردرستی کردم یا نه😥شما پسرتون چند سالشه و آیا باید عمل بشه؟&nbs ...

من دکتر گفت باید زیر سن بلوغ عمل بشه شاید تو این ماه عملش کنه چون از مچ پا انحراف پیدا کرده خیلی زشت شده🙁

شبی یکی از جنس خودت ،خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد.....
من جراحی نکردم پسرم رو ولی نمیدونم کاردرستی کردم یا نه😥شما پسرتون چند سالشه و آیا باید عمل بشه؟&nbs ...

پسرم ۱۳سالشه

راستی قد پسرتون چطوره نسبت به همسناش ؟چون میگن تاخیر در رشد هم میاره

ببین زانوش هم پرانتزی نشده؟چون پسرمن این مشکلو هم داره ولی من چند دکتر بردم گفتن جراحی مشکلی نداره ...

نه چون از چهار سالگی کفی طبی میذاشت خداروشکر زانوش پرانتزی نشده.. ولی من شنیدم خیلی عمل سختیه😞

انشاالله عمل راحتی باشه براش و خیلی زود بتونه راه بره اگه عمل کردید لطفا خبر بدید اینجا

چشم عزیزم

ولی با چند تا دکتر دیگه هم مشورت کن چون این مشکل تو آینده بیشتر اذیتشون میکنه

من دکتر گفت باید زیر سن بلوغ عمل بشه شاید تو این ماه عملش کنه چون از مچ پا انحراف پیدا کرده خیلی زشت ...

چرا زیر سن بلوغ؟یعنی جراحی باعث میشه دیگه قد نکشن؟یا اینکه صافی و انحراف قوزک باعث عدم رشد قدی نیشه؟ دیشب دکتر به پسر منم که ده سالشه گفت بعد از امتحاناتش عمل کنه قوزک پاهاش کاملا رو به داخل هست و صافه کف پاهاش و همیشه از زانو درد و پا درد و کمردرد شکایت میکنه،حالا نمیدونم عمل چه عوارضی داره براشون