2777
2789
عنوان

ساعت ۶ مادر شوهر و پدر شوهر جان میخوان بیان و من هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 56 پست
چی پختی‌؟ خوب پاشو سریع ظرفاتو بشور، هرچند خودمم سینک پر ظرفه، حال ندارم پاشم اما تو مهمون داری  ...

مرغ سوپ و مواد لازانیا ک فقط باید بزارم تو فر

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وايييى ديگه راهى ندارم اصلا نميدونم اين چه مرضيه حمومت ٢٠ مينه ولى دوره نقاهت بعد از حموم با حوله ي ...

😂😂😂😂

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
بچه کوچیک نداری؟ 

باردارم

باهاش حرف نزنیم محل ندیم بهش بره ب کاراش برسه 😂😂😂😂

منم شام نذاشتم ب شوهرم گفتم ی چی بگیره بیاره خسته شدم انقد فکر کردم چی بذارم یا خودش بیاد شام امشب درست کنه

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
اصلا اسمش که میاد استرس میگیرم خخخخخ

😅😅

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
بسلامتی فارغ شی💞💞💞💞

مرسی عزیزم ایشالا

باهاش حرف نزنیم محل ندیم بهش بره ب کاراش برسه 😂😂😂😂 منم شام نذاشتم ب شوهرم گفتم ی چی بگیره بیاره ...

آی گفتیا منم خسته شدم بریدم بخدا معزم پوکیده اتقدر فکر کردم خودشم وقتی غدا میبرن سرکار خیلی سخت تر میشه