2777
2789
عنوان

ساعت ۶ مادر شوهر و پدر شوهر جان میخوان بیان و من هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 56 پست
باهاش حرف نزنیم محل ندیم بهش بره ب کاراش برسه 😂😂😂😂 منم شام نذاشتم ب شوهرم گفتم ی چی بگیره بیاره ...

😩😩

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

من برم دیگه بعد مهمونی باز میام😘😘

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز خوبه تو خبر داری میان خونت. من که دو هفته پیش همه قرار بود بریم خونه مامانم اینا( البته منظورم خونه پدریه، چون پدر مادرم یه رحمت خدا رفتن و خواهر برادر مجرد دارم قرار بود همه اونجا جمع شن) بعد داداشم تو مسیر خونه اونا زنگ زد که میاین گفتم نه من کلی کار دارم، خدایی هم کار داشتم هم خیلی حال و حوصله نداشتم. دوباره داداشم زنگ زد همسرم گوشی رو برداشت گفت همتون پاشین بیاین اینجا! یهو یه ساعت بعد خونه ام پر مهمون شد! تا آخر شب سرپا بودم و همسرم از ترسش از شش فرسخی من رد نمیشد

حالا بگذریم که داداشم نذاشت غذا بپزم و گوشت گرفت آورد تو تراس کباب کردن!

اما از خستگی مردم تا آخر شب

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
😩😩

عزیزم ناراحت نشو شوخی کردم زیاد خودتو خسته نکن چون بارداری بهت فشار نیاد 😉😉😉

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
آی گفتیا منم خسته شدم بریدم بخدا معزم پوکیده اتقدر فکر کردم خودشم وقتی غدا میبرن سرکار خیلی سخت تر م ...

حالا شوهر من اشپزیش خوبه ی حسن دیگم ک هست ناهارا خونه نیست وگرنه من دیوونه میشدم سر غذا درست کردن الان ی وعده رو میمونم چی درست کنم انقد فکرکردم اعصابم خورد شد 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
باز خوبه تو خبر داری میان خونت. من که دو هفته پیش همه قرار بود بریم خونه مامانم اینا( البته منظورم خ ...

خدا حفظش کنه.

چه داداش خوبی 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
حالا شوهر من اشپزیش خوبه ی حسن دیگم ک هست ناهارا خونه نیست وگرنه من دیوونه میشدم سر غذا درست کردن ال ...

شوهره منم ناهار خونه نمیاد ولی میبره سرکار ؛ من پشیمون میشم شوهرم اشپزی کنه همه حارو میریزه به هم 

باردارم

انشالله به سلامتي ني ني رو بغل كني عزيزم

ميخواستم درباره امضات بپرسم اين جايي كه گفتي لباس و كفش ميشه فرستاد دقيقا دربارش توضيح ميدي

چطور بسته بندي كنيم؟ بايد با پست خاصي بفرستيم ؟

سلامت باشی عزیزم. خدا عزیزای شما رو هم برات حفظ کنه خانومی

ممنون گلم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
[QUOTE=151462335]دلم شور میزنه آ اما نمیتونم پاشم، چسبیدم ب زمین😭😭😭[/QUOTE  تا سه بشمار بلند ...

عزیزم خدا خیرت بده، رفتم هم ظرفام شستم هم کیسه نون و سبزی کثیف بود شستم، عصرونه هم آوردم با شوهرم خوردیم آخه ظهر زیاد ناهار نخورد اینروزا فکرش درگیره، الانم آب گذاشتم بجوشه چای دم کنم، میبینی چقدر کار دارم و انجام نمیدم🤦‍♀️🤦‍♀️😄😄