2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها امروز به خانه برمیگردیم حریره بادوم یاد داد..هدی 1 هفته دیگه شش ماهش میشه....میشه بگین برای اولین بار که باید از یه قاشق شروع کرد مقادیرم باید به چه مقدار باشه...مثلا چند تا بادوم با چند قاشق آرد برنج و شکر؟ میشه بگین من بار اول میخوام درست کنم
سلام به همه مامانای گل، من تازه این تاپیکو دیدم خوشحال میشم بتونم اطلاعاتی رو که دارم ارائه بدم و کلی اطلاعات جدید کسب کنم
دخمل من امروز 6 ماهش تموم شد من از ماه گذشته غذای کمکی رو شروع کردم. هفته اول فرنی دادم هفته دوم حریره بادوم از دیروزم سوپشو شروع کردم. اولا فرنی و حریره رو خیلی خوب نمی خورد ولی الان چند روزیه که با شیر درست میکنم خیلی بهتر می خوره دیروز سوپشو خیلی خوب و با لذت خورد خدا کنه تا آخر همینجوری بمونه

غزل جون من واسه دخملم طبق دستور دکتر اول فرنی دادم( 1 قاشق غذاخوری آرد برنج+ نصف لیوان آب+ 1 قاشق مرباخوری شکر) البته روزای اول که فقط باید 2-3 قاشق مرباخوری بدی خیلی از فرنیش اضافه میاد در ضمن به نظر من آرد برنجو خودت تو خونه درست خیلی دردسر نداره ولی در عوض میدونی که از چه برنجی استفاده کردی
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
مبین نفس....6ماه و 10 روز....
الان بهش سوپ میدم دوست داره...هرچقدر میلش بکشه میدم ...برنج هویج سیب زمینی مرغ یا ماهیچه
پوره هویج دادم خیلی بدش اومد
پوره سیب زمینی رو دوست داره
فرنی رو میخورد از دیروز لب نمیزنه
حریره هم میخوره ..خیلی دوست داره..با شیر پاستوریزه
درگیره چند قاشقش نیستم
هنوز سبزی تو سوپش نریختم.....

میخوام سرلاک شروع کنم
میخوام پوره کدو حلوایی بدم

اشکال نداره زاهده جونم یه مدت بعد دوباره میخوره

*ان هو الا ذکر و قران مبین*
دخمل منم فرنی و حریره بادومو خیلی دوست نداره ولی سوپشو خیلی خوب می خوره
زاهده جون یه حلقه موز له شده یا حلقه سیب رنده شده بریز توش ببین اینجوری می خوره

شیدا جون واسه تهیه پوره 2 عدد سیب زمینی متوسط+ شیر پاستوریزه حدود 5 قاشق غذاخوری واسه قوام پوره+ کره 1 قاشق مرباخوری
سیب زمینی رو آبپز می کنیم بعداز پخته شدن رنده میکنیم و با کره و شیر مخلوطش می کنیم تا نرم و یکنواخت بشه
همه پوره ها به همین روش درست میشه
خالق من "بهشتی" دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
2810