2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
کیان 6 ماه و 20 روز.

من فرنی و حریره بادوم رو با شیر خودم درست میکنم.

توی سوپش هم هویج. سیب زمینی. کدو برنج جعفری. رشته فرنگی. گاهی هم ده کوچولو شلغم میریزم. کره هم اضافه میکنم. اول با مرغ میدادم ولی الان ماهیچه و گوشت قرمز میریزم. از چند روز دیگه هم ماش و عدس اضافه میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز هیچی به هدی نازم ندادم......هدی 5 ماه و شش روزشه....دکترش گفت صلا تا شش ماهگی هیچی نده...شما دکتر بهتون گفت شروع کردین؟ دلم میخواد فرنی یا حریره بهش بدم.....برای بار اول که باید 1 قاشق بدیم....چه قدر باید درست کنم.....طرز درست کردن فرنی رو بنویسین با مقدارش برای یه وعده؟ سپیده تو برای شایلی شروع کردی؟؟؟؟ دوست داره؟؟؟؟؟ منم برم بادوم بخرم نکنه دارم ظلم می کنم به بچم هیچی نمی دم:((
سلام......به نظرتون میوه از5، 6 ماهگی یکم زود نیست؟؟؟
دکتر به من گفت 7 ماه و نیمگی میوه شروع کن..............از طرفی هم احساس میکنم مهدیار بایه وعده سوپ و حریره بادوم سیر نمیشه......و شیر براش کمه
علی ــــــــــــــــ 5 ماه و 3 هفته

سلام
منم از پایان 5 ماهگی برا علی حریره آرد برنج درست کردم
1ق چایی خوری آرد برنج( آرد برنج رو خودم براش درست کردم)
1 استکان آب + یک تکه خیلی کوچولو نبات برا نفخ شکم بهش اضافه کردم
هم بزنید تا قوام بیاد
ولی بعد به جای آب با شیر خشک درست میکنم
شیر خشک رو درست میکنم و اندازه 1 استکان (معادل 180 ml ) با آرد برنج قاطی میکنم (دختر داییم فوق تخصص کودکانه) اون بهم گفت که با شیر خشک درست کنم و هیچ طوری نمیشه اگه بجوشه

اول از 2 یا 3 قاشق شروع کردم چون خیلی علاقه نشون میداد
بعد دیگه یواش یواش بیشترش کردم
بعد 1 هفته به جای حریره آرد برنج براش حریره بادوم درست کردم که خیلی دوست داشت
اینقدر جیغ زد که مجبور شدم کل حریره رو بهش بدم :)
برا حریره بادوم
4 تا بادوم که پوستشو از قبل گرفتم رو (به گفته سپیده) روی الک رنده میکنم + 1 ق چ خوری آرد برنج + 180 ml شیر خشک nan 1 + یک تکه خیلی کوچولو نبات (نصف بند انگشت کوچک )
همه رو با هم قاطی میکنید و روی شعله متوسط هم میزنید تا قوام بیاد

برنامه غذایی علی

صبح ها سرلاک
ساعت 8 یا 9 هم حریره بادوم
حدودا 10 تا 15 قاشق میخوره
من برا سوپ میخوام از 6 ماهگی شروع کنم
❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️
راستی جدیدا هم یه تکه خیلی کوچولو اندازه ناخن هم کره به حریره اضافه کردم

میگن هم برا وزن خوبه هم برا شکمش که سفت نشه
❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️
سلام
غزل جون اگه وزن گیریش خوبه و با شیر خودت سیر میشه همون 6 ماهگی شروع کنی مطمئن تره
منم زودتر شروع کردم ولی دختر من اصلا خوب وزن نمیگرفت و با شیرم سیر نمیشد کلی شیر می خورد آخرش از خستگی خوابش می برد
................
سلام ممنون از تاپیکه خوبتونننننننن

منم دخملم 5 ماه و 4 روزشه 2روزه بهش فرنی میدم

شماها تو چه ظرفی برای نی نی ها غذا درست میکنید؟؟؟

سرلاک برنجو از بیرون میخرید یا خودتون درست میکنید؟؟؟؟؟

ممنونم
میوه از 7 ماه. تازه اب میوه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ارتین 6 ماه و 9 روزش برنامه غذایی که دکترش داده.....فرنی...یک قاشق مربا خوری ارد برنج یک استکان اب /بک قاشق کوچک شکر/شیر ||پستوریزه...از دو قاشق شروع شود..هفته اول یک وعده یا فرنی یا سرلاک یا حریره بادوم.....هفته دوم صبحانه وعصرانه هم اضافه می شه مثلا صبح فرنی عصر سرلاک.....از هفته دوم هم سوپ
شروع میشه مقدارش هم به اندازه گردو ماهیچه مرغ یا گوشت..یک قاشق برنج...4روز بعد 2حلقه سیب زمینی .....4روز بعد 2حلقه هویج...4 روز بعدچند برگ گشنیز و جعفری...
2810